- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.L.
senior tag
válasz
Cool Face #4277 üzenetére
Sajnos ez így van, bárki bármit mond. Elég komoly házimozi rendszerem van itthon, és a hang dinamikája az ATV-n tényleg lényegesen rosszabb, mint más lejátszóval, és ez már évek óta így van. A különbség tényleg akkora, hogy akár egy soundbaron is azonnal észrevehető lenne a különbség. Denon X4500, Yamaha 2060 is volt már, tehát nem típusfüggő. Amit észrevettem, hogy eredeti hangsávval javul valamelyest, de az sem az igazi. pl. Magyar dolby digital szinkron esetén iszonyat dinamikátlan lesz a hang. Ezt a legjobban az effekteknél lehet észrevenni, pl. egy robbanás, lövés, az ATV-n jóformán egy "szisszenés", más lejátszóval ugyanaz "hátbaver". Online streaming szolgáltatások esetén ( netflix, hbogo, stb.) nincs ekkora különbség, ezért én csak ezekre használom az ATV-t, az otthoni filmeimre ott a CoreElec.
-
blakey
titán
válasz
Cool Face #4277 üzenetére
Ezt a hang dolgot hallanom kellene, mert nálam 6 éve van Apple TV, sima HD, 4K (2017) és most 4K (2021), nem volt különösebb gondom a hanggal, Infuse-t használok filmekhez, sorozatokhoz, Plex-et ritkán használok, ott nem teljesen frankó a hang, azt aláírom, legalábbis az Infuse-hoz képest. MrMC számomra egy kalap sz@r lett, már nem tudom, hogy most milyen. A több app hangja nálam rendben szól. Sztereó erősítőm van, 2.1-et használok és bizony a szub elég rendesen odab@sz ha arról van szó, és természetesen hangszín nélkül használom, tehát nálam kellően dinamikus. Nem tudom, hogy mi lehet a probléma. AVR-el is használtam, akkor (lassan 3 éve) nem hallottam különösebb problémát, nem találtam rossznak. Persze a VIM3+USB+DAC jobban szól, de az másik történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Delonghi Dedica 685 Red + Tchibo kávéörlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest