- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
"Sziasztok.Adott egy Sony A83j tv és egy Apple TV 4K.A tv-n a hdmi beállítva DV fogadására,a lejátszón 4K SDR 50Hz,egyezeztetések BE,4.2.2.
Ami a gondom,hogy a DV tartalomnál nem jelenik meg a DV logó,akkor sem ha Apple+ tárból játszok le és akkor sem ha hálózatról.A router,kábel ua.Előtte egy Sony led volt és annál ezzel a beállítással símán kirakta a logót."
Bocs az idézésért, de így egyszerűbb. Nekem soha semmilyen módon nem teszi ki a DV logót. Kellene?
A lejátszó ATV 4K (2017) 7.3.1-es Infuse Pro és egy Sony 55XG9505 4K TV. Sem az Apple TV+-ról sem a tárolt tartalomból lejátszott Dolby Vision tartalomnál nem tesz ki semmilyen logót.
Az ATV-n a beállítás alapból egy videó alapján 4K SDR 50Hz, HDMI kimenet YCbCr, Kromatikus 444, tartalom egyeztetés dinamika és képkocka sebesség. Próbáltam a 4K DV kimenetet, de logó akkor se jelent meg, viszont cserébe az ATV felületen és az Infuse-ban is minden szín fakó lett.
Annyit észrevettem, hogy ha DV tartalmat játszok le, akkor a TV beállításoknál a képi módnál Dolby Vision-ra kapcsol és a fényérzékelő szerint sötét, vagy világos DV módra, de DV logó nincs. -
blakey
titán
Ha manuálisan Dolby Visionre állítod akkor mi a szitu? Dinamikatartomány egyeztetés be van kapcsolva? TV-n a széles dinamikatartomány engedélyezve van? Amúgy miért 50Hz és 422? Mondjuk az 50Hz nem nagy gond, én 60hz-re állítom, mert a legtöbb alkalmazás arra van optimalizálva, de a 444-et simán bírja a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Milyen processzort vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest