Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Ja az lehet. A kedvenc filmek mappába lévő filmeim szerintem a legtöbb letölthető 4k-ban vagy 2k ban.. Újak meg tuti mind van 4k-ban. Akkor amúgy vennék egy apple tv 4k - t mert megtetszett az Apple tv . Amúgy felkonvertálásban a dune lejátszók jók úgy olvastam régebben.
Ja meg már infuse lejátszót használom (ez nem tudom mennyire jó felkonvertálásban) és már ez tetszik legjobban mert rájöttem (ez hiányzott nekem eddig) hogy máshogy is lehet zoomolni nem csak teljes 16:9-re! Ha erre előbb rájövök nem veszem meg az mrmc-t de már mindegy. Úgyhogy most infuse - t használom inkább. Tökéletes kandenciahelyes lejátszás és szép kép és már tudok úgy zoomolni ha kell ahogy akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest