Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
nálam csak a plexnél volt aminek meg találtam az okát én állítottam el az alap beállításait telepítés után . reprodukálni is tudom bármikor és nem véletlenszerű. van egy beállítási lehetőség : automata minőség beállítás mely alapból ki van kapcsolva plexben ha ezt átbillentem akkor jelentkezik. Tehát nálam az általad vázolt hiba még egyetlenegyszer sem jelentkezett. ezért volt az hogy a plex újratelepítése megoldotta a problémát mert visszaállt az alapbeállításokra de tegnap éjszaka addig nyomkodtam még rá nem jöttem. Ezenfelül van még egy beállítás mely rontja a plex lejátszási minőségét ez pedig a streamelési bitráta elállítása az alapról mely furcsa mód csak full hd 12mbs ha ezt elállítom mondjuk a csúcsra akkor egyes filmek dadogni kezdenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest