- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
zazenke
üzenetére
Passsz, nem tudom. Ha olvastad az elmúlt napok hsz-eit, akkor lejöhetne, hogy sokan csak úgy bekapcsolják és ahogy elindul, úgy is marad, ez annyit tesz, hogy ha valaki nincs tudatában, hogy mit és hogyan kell használni, akkor előfordulhat, hogy a gyengébbik beállításon használja és úgy valóban nem tapasztalható szinte semmilyen hiba. Én nem az vagyok, aki nem tudja, hogy mit és hogyan kell használni. Olyan hiba van és van arról szó több fórumon is, hogy egyes DV anyagok a 2022-es modellen fekete képet "adnak", csak hang és felirat van (ha külön rétegen van), 2021-esen meg hibátlan. Összetett dolog, majd valamikor többet fogunk tudni. 2021-esnél is voltak kvázi hasonló problémák, de azt elég hamar megoldották.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Doctor Who (2005)
- Építő/felújító topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Router gondok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest