- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Graphics #193 üzenetére
OK, semmi értelme annak, hogy mi itt anyázzuk egymást, miközben az egész azért volt, mert a Xiaomi kétszer is kavart az érintett telefonok elnevezésével.
Te abban a hiszemben voltál, hogy a Redmi Note 5 telefont mutatják be, közben a Redmi Note 5 Pro lett a főszereplő, a Redmi Note 5 meg csak a már létező Redmi 5 Plus átnevezése lett.
Ha a Xiaomi nem kavarná (amúgy hagyományosan
) az elnevezéseket, akkor lehetne követni, hogy mit is akarnak.
Szóval a duzzogásom 90 %-ban a Xiaomi "nevezéktanának" tudható be, tőled természetesen elnézést kérek, ha túlreagáltam volna azt a kijelentésedet, hogy te tudod, hogy mit akar a Xiaomi ezzel az elnevezés és specifikáció turmixolással.
-
válasz
Graphics #188 üzenetére
Szerénység, Virág elvtárs, szerénység
Nézzük, hogy mik a tények:
Redmi Note 5: SOC Snapdragon625, Octa-core CortexA53, GPU Adreno506, verziók 3/32 és 4/64
Redmi Note 5 Pro: SOC Snapdragon636, Octa-core Kyro260, GPU Adeno509, verziók 3/32, 4/64 és 6/64.
Ezek ugye a nyilvánosságra hozott végleges specifikációk.
Akkor lássuk, hogy te miket írtál
1: #42: "Szerintem a kisebb tárhelyes verzió is 636-os procit fog kapni."
( ) IGAZ (X) Nem igaz
A kisebb tárhelyes Redmi Note 5 Snapdragon625 procit kap!
2: #49: "8db Kyro mag került bele"
( ) IGAZ (X) Nem igaz
Nem került egy szem Kyro mag sem a Redmi Note 5 telefonba!
3: Valaki beírta, hogy Indiában a Redmi 5Plust fogják Redmi Note 5 néven forgalomba hozni.
Erre te a #70-ben azt mondtad, hogy nem igaz, külön modell lesz a Note 5
( ) IGAZ (X) Nem igaz
Tényleg megegyezik a Redmi 5Plus és a Redmi Note 5 specifikációja!
4: A #120, #122 hsz-eidben csúnyán beszóltál annak, aki Redmi 5Plus telefont rendelt, mondván, hogy miért nem várja meg a Redmi Note 5 telefont, az sokkal jobb lesz.
( ) IGAZ (X) Nem igaz
Megegyezik a Redmi 5Plus és a Redmi Note 5 specifikációja, mindegy, hogy melyik néven veszi az ember, ugyanazt kapja!
Szóval ha tényleg tudtad a Redmi Note 5 és Redmi Note 5 Pro specifikációját előre, akkor miért vezettél itt mindenkit félre
-
válasz
Graphics #175 üzenetére
@Donki Hóte: a Xiaomi semmit nem mondott a készülékek kapcsán, ezért nagyon nem értem , miért is kell érkezni a gyártót, úgy hogy meg sem jelent még semmi...
Hehe
Nem is a Xiaomit bíráltam, hanem azokat, akik előre találgattak a Redmi Note 5 specifikációival kapcsolatban
Téged vezettek meg a legjobban, olvasd el a hsz-eidet ebben a topikban, gyakorlatilag egyik se lett igaz, amit a Redmi Note 5 telefonnal kapcsolatban mondtál
-
válasz
Graphics #159 üzenetére
Na, milyen lesz a holnap bemutatandó telefon
Egyre nagyobb a kavarás, mert pl. a jól értesült GSMArénán már átnevezték a Redmi 5Plus telefont Redmi Note 5-re
Tehát aki nem rendelte meg a Redmi 5Plust, mert várt a Redmi Note 5-re, az most csak kapkodja a fejét
-
válasz
Graphics #155 üzenetére
OK, az elsőség a tiéd, vegyük úgy, hogy egy linkkel kicsit kiegészítettem az általad közreadott információkat
AliceWake cikkét mindenesetre mindketten megelőztük.
-
asanotadanob
tag
válasz
Graphics #122 üzenetére
Bocs én is a kirohanásért.
Nagyon felhúztam magam, mert én Redmi Note 3-ról váltottam, vártam nagyon az 5-öst, már az eredeti tervem is az volt, hogy skippelem a 4-est. Régóta követtem a híreket a megjelenésről, tudtam a speckókat, vállaltam ezt a kompromisszumot, mert hogy ez is Xiaomi. Bedőltem ennek a Plus az új Note marketingszövegnek, ami még jobban felhúzott, mert egyébként nem jellemző rám. Személyeskedésnek vettem a hozzászólásodat, túlreagáltam. Aludtam rá egyet és visszajöttem bocsánatot kérni.
Szóval még egyszer mea culpa -
-
asanotadanob
tag
válasz
Graphics #120 üzenetére
Rá voltál kényszerítve a vásárlásra gondolom...
Köszi a választ, de én meg régóta olvaslak itt a fórumon és azt gondlom (ha már így a másikról gondolkodunk nyíltan), hogy egy troll vagy. Azokat meg nem etetem. Ritkán írok, de akkor légyszíves kímélj meg magadtól, mindkettőnknek jobb lesz. -
tothmaxy182
őstag
Felhasználói szempontból nekem kb mindegy, hogy antutuban mennyivel fog nagyobbat gurítani. A Note 4 sem döccen meg soha... Egyedül az NFC chip az ami hiányzik a Note 4-ből számomra, a többi újdonság (2 kamera, erősebb hardver, 18:9-es kijelző) nem akkora hívószó, hogy ezek miatt váltsak...
-
-
-
Ha nem a Redmi 5Plus az elődje (ami gyakorlatilag ugyanez), akkor mi az elődje?
A Redmi 5A? Esetleg a a Redmi Note 5A?
Egyébként a Redmi 5Plusból a B20-as verzió a múlt hét csütörtöktől kapható. Meg is rendeltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest