Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
asanotadanob
üzenetére
Még annyi: Aki troll, az nem sokáig marad PH-n.
Ez nem az a fórum, ahol a trolloknak teret engednek... De persze lehet jövőhéten kib sznak innen
de hidd el, nem tudom mivel érdemeltem ki ezt. Majd kiderül -
Graphics
Jómunkásember
válasz
asanotadanob
üzenetére
Ejha.
Alaposan keversz akkor valakivel.
Nos, még mielőtt túlzottan nekem esnél. Szerintem jogos a felvetés, hogy rá voltál-e kényszerítve. Tudom, csábító az újdonság varázsa, nekem is nagyon megremegett a kezem, csak nem tartottam volna jó váltásnak egy Redmi Note 4 utan. Habár egy Redmi 5 még érdekes lehet.
Írtam valótlant? Nem, hisz tényleg várható volt a Redmi Note 5, ez logikus.
Nehogy azért legyek már troll, mert tényleg lesz....Hozzáteszem bármikor szívesen állok bárki rendelkezésére, hogy ezt a troll dolgot bármelyik rendezvényen személyesen is elmondja nekem. Csak jobb úgy.
Bocs, ha rosszul értetted, nem gondoltam, hogy ezt most ennyire mélyen komolyan kell venni.
Béke

/ Hidd el, semmi trollkodás nincs , nézz szét fórumon /
És szerintem még így is jól jártál, ha jó áron vetted, itthon még szerintem biztos 1-2-3 hónap mire megjelenik, és azért kint elég jó akcióban el lehet csípni. Honnan rendelted?

Amúgy tényleg nem szabad hinni a pletykáknak. Én is lestem a netet, de a Note 4 után hülyék lettek volna dobni a befutott szériát. Plusz ugye a Note 5A is egyértelmű jel volt arra, hogy lesz Note 5
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag FixÁr!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de hidd el, nem tudom mivel érdemeltem ki ezt. Majd kiderül