- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte #194 üzenetére
Valahogy én is úgy látom.
-
válasz
Donki Hóte #191 üzenetére
ÉS még valami.
Remélem annak, aki a pletykákat írja, meg a leakeket kiteszi, annak is írd már meg, hogy a "k... anyját", hogy miért vezeti félre a népet kamu infókkal!
Hozzáteszem, egyszer sem írtam valótlant a technikai adatokat illetően! Ehhez tartsuk akkor magunkat.
-
válasz
Donki Hóte #189 üzenetére
Nem igazán akartam ebbe mélyebben belemenni de:
A kisebb tárhelyen RN5 Pro bizony 636-ost kapott. Nem? De.
A többire mit mondjak, ha te azt mondod félrevezettem mindenkit, akkor ezt mondod.
Ma amúgy is front volt PH-n , én nem fogom bizonygatni azt, hogy mit lehetett már régesrég tudni a speckókról.
Én az írásaimban nem az alap RN5-ről beszéltem, hanem az erősebb procis termékről. Akkor ezt a leakekben sem Proként nevezték meg. És akkor innentől kezdve a b.sztatásomnak nincs is értelme.
Inkább azt mondom, utólag nagyon könnyen basztatsz Te is, csak mert kapott egy Pro utótagot... Ha nem kapott volna is megáll a mondandóm... ? Meg.Köszi!
Szóval egy bazi nagy X-szel az ellen hozott vádakat áthúzom. Remélem így érthető mit írtam, ha nem akkor szólj, nagyon szívesen elmagyarázom újra. De őszintén, miért is kell ez?
Megjelent az erősebb verzió? Meg, hát bravó, arról beszéltem!!!
Hogy mit tudtam? Hogy lesz egy telefon 636-tal. Az hogy most ez Pro, vagy Macskapöcse, tök mindegy. Lett és kész.
Nagy baj, ha én ebbe most kicsit belefáradtam.. Kb 3 topicban oltogattok folyamatosan.. Nem igénylem , köszi..
Megköszönöm Neked is a kellő felvilágosítást az irányba, ha úgy érzed, nyugodtan tilts le, nem foglak fárasztani téged sem a faszságaimmal.
Köszönöm
-
joysefke
veterán
válasz
Donki Hóte #189 üzenetére
Muszáj ezt?
-
válasz
Donki Hóte #186 üzenetére
Engem nem vezettek meg. Én alapvetően már elég régóta tudtam a specifikációkat, habár hiába mondtam, senki nem hitte el.
Azt is tudtam, hogy a kisebb tárhelyes verzió is 636-ost kap.
Max azt nem, hogy a Redmi 5 Plus--t kiadják Note 5 néven Indiában
( És nem, nem sejtettem, hanem tudtam konkrétan )
-
helixP
nagyúr
válasz
Donki Hóte #167 üzenetére
Ezért kellene megvárni a bemutatót és nem a pletykák alapján véleményezni / előrendelni / más telefont venni.
(Nem azért intéztem Neked , mert Te ezt teszed/tetted)
-
joysefke
veterán
válasz
Donki Hóte #161 üzenetére
Mindenki megkapja amit szeretne:
-Akinek snassz egy sima Redmi, az most abban a tudatban veheti meg a kisebbik Note modellt, hogy ő nem egy vacak Redmit hanem Redmi Note-ot vesz
-Aki hajlandó költeni, az pedig olyan Redmi Note-ot kap, ami ténylegesen előrelépés az elődhöz képest (prociban).
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Donki Hóte #165 üzenetére
Hogy a note 5 pro 636os
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Donki Hóte #163 üzenetére
Félig :)
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Donki Hóte #161 üzenetére
Azért nevezték át mert ugyanaz lesz. A pro fog eltérni abban 636 lesz.
Katasztrófa amit a Xiaomi művel -
válasz
Donki Hóte #148 üzenetére
Vótmá'.
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
Donki Hóte #117 üzenetére
Indiában 14-én indul a Note 5, az már csak 4 nap
-
válasz
Donki Hóte #1 üzenetére
Óriási a kavar ezen a téren, erősen kínai hatást kelt bennem, pedig mint tudjuk nem gyárt hulladék telefonokat. Sokan nem igazodnak ki rajta és inkább mást veszneky megtörtént. És ha van 1 akkor van több is, csak ezért.
-
Soleco
tag
válasz
Donki Hóte #45 üzenetére
Saominál ez úgy működik hogy mindent kiadnak 10 példányban és 20 változatban, aztán ami a legjobban fogy, azt támogatják, a többit meg kukázzák. De nyugalom, még lesz egy Mi A2/Mi 6X is ugyanilyen tulajdonságokkal, és nem kizárt, hogy folytatnak egy halott sorozatot is (pl. Redmi pro) és még kitalálnak egyet hogy legalább 5 ugyanolyan készülék legyen 20 különböző névvel a piacokon (minden piac kap spéci helyre szabott elnevezést is ám!! ).
-
asanotadanob
tag
válasz
Donki Hóte #117 üzenetére
Köszi, de a csalódottságom annak is szól, hogy eddig a Xiaomit nagyon bírtam (a síma MTK-s Hongmival kezdtem), de most tapasztaltam meg azt a unfair marketinget, amit a névadásukkal művelnek. A sikeres Note 4 után mindenki várta az 5-öset, erre kihozták az Note 5A-t, majd az Redmi 5Plust, csak azért, hogy kiszórják a raktáron lévő gyengébb hardvert, hátha bedől egy-két vásárló. Ezért nincs nekik rendes portfoliójuk, ezért variálnak folyamatosan a nevekkel.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Donki Hóte #94 üzenetére
Nem kell 100 % fényerőn használni és nem fog,vagy kevésbé.
rozsgyi@ láttam én már besárgult LG G3-at is.
-
doki13
aktív tag
válasz
Donki Hóte #50 üzenetére
Honnan rendelted?
-
válasz
Donki Hóte #50 üzenetére
Redmi Note 4 az elődje.
Redmi 4X pedig a Redmi 5-nek
-
válasz
Donki Hóte #45 üzenetére
Nem az elődje a Redmi 5 Plus.
Nem furcsa, és amúgy kapható már egy ideje, csak: Először mindig a hazai piacos termékek jelennek meg.
A Snap 636 konkrétan egy elég erős ajánlat. Érdemes utánakeresni, 660 alá lett pozicionálva, ami elég erős cucc, konkrétan annak a magjait kapta meg.
-
nemlehet
őstag
válasz
Donki Hóte #45 üzenetére
Hát valamiért most a minden hónapban kell valami új dolog játszik. Lehet valami marketing kampány van, vagy csak egyszerűen kínában ez az üzleti modell alkalmas a piac szerzésre. Ha most belegondolsz van benne logika. Minden hónapban cikkeznek az techportálok, elmondják, hogy továbbra is szuper és működik és még a legolcsóbb készülékekre sincs igazán panasz. Közben meg a tervezési költség minimális és a branpower meg mehet a Mix típusú csodákra.
-
nemlehet
őstag
válasz
Donki Hóte #1 üzenetére
Van az Mi széria, ez a fő vonal, csúcskészülékek. Ezen belül van a sima, a Note, és a Mix. Asszem itt más nincs.
Van a Redmi széria ami az olcsóbb változat, jellemzően középkategóriás hardverrel és extra szolgáltatások nélkül. Ezen belül a Redmi Note az 5,5" nagyobb (és eredetileg valamivel erősebb is) a sima Redmi meg a kisebb készüléket jelenti. (az eredeti Redmi 1 ugye 4,7" volt). A számozás logikus, nagyobb szám újabban megjelent készüléket jelent. A számutáni betűket nem tudom fejből, de jellemzően úgy szokott lenni, hogy megjelenik mondjuk a Redmi 5, ebből később jön egy még olcsóbb változat pl gyengébb SoC-al a szegény (pl indiai piacokra) ez kapja pl az A jelölést.
Mondjuk az tény, hogy néha minimális változások vannak a különböző "generációs" modellek között és mondjuk a Redmi Note mostmár nem feltétlenül erősebb mint a sima Redmi, inkább egy liga csak 0,5"-al nagyobb.
Kezd kicsit sok készülék lenni, de szerintem még mindig elég jól átlátható az irányadó koncepció.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Donki Hóte #38 üzenetére
Szerintem bruttó szokott lenni.
Amúgy ~10% -
batai15
félisten
válasz
Donki Hóte #1 üzenetére
Jogos.
-
válasz
Donki Hóte #1 üzenetére
Szerintem senki sem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged