Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Mit vártok egy telotol? Eleve nincs sok varia lehetőség. Téglatest forma, vagy elől van a leolvasó, vagy hátul, vagy lekerekített vagy pedig sarkos. A káva keskenyités miatt pedig még jobban fognak egymásra hasonlítani. Ami nem a Mi Mixre hasonlit, az tutti g6 klón lesz vagy s8 hasonmás. Öszintén szólva nem szívesen terveznék telokat, mert nagyon új forma már nincs. És ha véletlenül hasonlit egy már létező de kedvelt formához az már jó nem is lehet. Pedig ugye a gyártónak az az érdeke hogy minél több fogyjon. Amúgy ha nem tetszik nem kell nézegetni.
Sztem jó telo, ha jö lesz a droid is rajta, akkor gratulálok.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
tibor72
tag
Dizájner topik.... ahamm... nem tudom mit kellene belevinni egy ilyen egyszerű formavilágú eszközbe, amitől "más" lehet a piacon, és nem áll ki a síkjaiból semmi.... nehogy kiszúrja a kezünk, vagy zsebünk, vagy egyeseknek a szemét, fülét ....( talán gyűrhetőre kellene megcsinálni, mert galacsinként jobban elfér ? ) A B20 megléte az sokkal lényegesebb, szvsz. Nekem tetszik(ne)...
-
tiger71
aktív tag
válasz tomboy0013 #46 üzenetére
Ááááá dehogy... Én nem... Most egy LeEco 1s-el tolom... Hoppá...hisz az is almakoppácska... Be is depisedem ez miatt...szerintem... Nem kicsit sz@rom le ezt az egész hajcihőt... Azaz nem...jól szórakozom...
Predator Helios 300...
-
Arcképgyáros
válasz tomboy0013 #46 üzenetére
Kiegészíteném, hogy ez a gyártók tiszteletlensége is a vásárlók felé.
Sz*rnak arra, hogy a felhasználónak olyat nyújtsanak, amit mások nem.
A küllem ily módon üzenetet is hordoz magában.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
tomboy0013
veterán
Mivel ugyanolyan mint egy i7+ így te is divatcikket veszel. Nem véletlenül kapta ezt a dizájnt, akinek nincs zsé I7-re az megveheti ezt a klónt is olcsóbban.
Egyébként nem divatról beszéltem hanem érzelmi alapú döntésről, a kettő nagyon nem ugyanaz. Egy nem divatos dolog is tetszhet. -
tiger71
aktív tag
válasz tomboy0013 #38 üzenetére
Akinek divatcikk, az vegyen divatosat... Szamu, ájfon... Tök jó nekem, hogy nem vagyok divatmajom, s nem mutogatom (a telefonom se)...
Predator Helios 300...
-
tomboy0013
veterán
Az okostelefon nem csak használati tárgy hanem már jó régóta divatcikk is, kicsit sincs túlmisztifikálva a küllem elvégre az fogja meg először az embert. Az ember érzelmi alapon dönt az esetek túlnyomó többségében, a külső meg pont erre van hatással. A nagyobb gyártók telefonjainak vannak jellegzetességei. A Samsung erre építette az S8 reklámkampányát (infiniti display) és lám elsők eladásban. Ez sem véletlenül van ám így. A külső nagyon is fontos. A Oneplus 5 is szép, de csak azért mert a másolt I7+ is szép teló, nekem ezzel a pofátlan utánzással van problémám.
-
tiger71
aktív tag
Nem tudom, hogy miért vagytok kiakadva a "for(al)máján".
Akinek nem tetszik nem veszi meg.
Akinek igen, az meg begyűjti.
Nem kicsit túl van parázva ez a dolog, ezzel van tele az összes telefon fórum...ez erre hajaz...amaz amarra... Kit érdekel, ha nekem tetszik!
Tudjátok, szerintem csak annak fájó a forma, aki mutogatni akarja. A telefon (számomra legalább is) egy használati eszköz, nem mutogatni akarom... Kézbe veszem, használom, zsebre vágom...Ennyi...
ui.: vegyetek rá egy jó nagy bumfordi starpa tokot, abban minden telefon egyforma!
Predator Helios 300...
-
Dottore
addikt
Talán azért, mert ezek főleg a keleti piacot veszik célba és ott a másolás egyáltalán nem pejoratív, épp ellenkezőleg, egyfajta kifejezése a tiszteletnek illetve az elismerésnek. Másra nem tudok gondolni.
tiger71
Nem igazán kiakadás ez, sokkal inkább egy olyan egy dolog amit nem értünk és szeretnénk megérteni.[ Szerkesztve ]
-
-
roka.32
csendes tag
Ez sajnos valóban szándékos Iphone copy. De nem értem miért, mert már az iphoneon is borzalmasan ronda volt ez a duplakamera megoldás. Bármit választottak volna jobban járnak.
Nem értem, a kínai gyártóknak miért éri meg még mindig belefutni ebbe a helyzetbe.
Ott van a xiaomi ami a mi 4el még az iphone 5re próbált hasonlítani, az 5-6al már a samsungra.
Ott van a huawey aminek a p szériája egyedi volt évekig, idén ott is sikerült belefutni az iphone hasonmás verseny jelöltségbe.
Ez valami betegség a kínaiaknál, vagy a kúltúrájuk része, hogy nem tudják soha abbahagyni a másolást?
Vagy egyszerűen ennyire nem kreatívak? És az sem igaz, hogy nem lehetne mást kitalálni, ezt mondta mindenki 4 éevvel ezelőtt is. Akkor ha kijön a One plus ezzel a hátlappal, vagy a huwei a p9el, akkor mindenkinek leesett volna az álla hogy ilyen még nem volt... Biztos vagyok benne ha az apple designt vált ,akkor utána az összes kínai arra fog hasonlítani. -
Dottore
addikt
Egyébként a másolattal nekem sincs semmi bajom, el tudom fogadni, hogy ha valakit nem zavar. Ami bosszant, hogy néha tudatosan választják, marketing szempontból. Ha megy a másik vonat, akkor felülünk rá, nem kockáztatunk, megyünk amerre a többiek. Még ez is rendben, de akkor legalább legyenek csendben és ne emlegessék magukat rohadt nagy iránymutatóként mert az nem igaz.
-
blackman01
csendes tag
Jó telefon lett, főleg az ár-érték aránya miatt. Nem értem azokat, akik az iphone másolásra hivatkoznak. Szerintem telejesen mindegy, hogy néz ki, ha jó. Mostanság ilyen a divat és kész.
b.b.
-
ZolkoW
őstag
bizony, vagy ott a Nexus 6p, amiről azért mondtam le, mert sok tulajnak minden extra behatás nélkül képes volt meghajlani, és a teszten is látszott, hogy nagyon nem bírja a strapát. az öngyújtózás értelmét én sem látom, csikket nem szoktam elnyomni a telefonon. ja, mondjuk nem is dohányzom..
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Ájvé
veterán
Tévedsz, lásd korábbi iPhone mizéria, meghajlott a telefon zsebben. Ez pl nem hajlik meg ennyitől. Ezeket azért jó tudni. Karcolódás ugyan ilyen, van ami mellé beteszed zsebbe a kulcsod és máris lesz egy jó karcos telefonod. Honor 6x-et és Redmi Note 3-at meg gyakorlatilag kézzel simán erőlködés nélkül összecsukta, a telefonok vékony fém hátlapból, akkuból, alaplapból és kijelzőből állnak, semmi fém merevítés nincs bennük. Ha más nem azért érdemes tudnod erről, hogy tudd mennyire kell vigyáznod rá. Szóval inkább pont hasznos amit csinál, persze ha sokan meg is néznék mit csinál.
-
-
Pipiripi
senior tag
Valószínűleg normál használat mellett a HTC sem hajlik meg. Nyilván vannak különbségek a készülékek között, de akkor kis odafigyeléssel egyik sem hajlik meg.
A többi dolgnak is utána lehet nézni, nem szükséges, hogy emiatt összebarmoljanak egy hibátlan eszközt, szerintem tök feleslegesen.
A tanácsot köszönöm, igyekszem elkerülni az ilyeneket, csak ez a készülék pont érdekel, de nem az ilyen videók alapján döntök a megvételéről.
-
Pont nemrég tesztelte ez a srác HTC U11-est (ebben a videóban is feltűnik), és az például nem bírta a hajlítás tesztet.
Plusz az ilyen tesztekből derülhet ki, hogy például a hangszóró itt fém borítást kapott, így nem kell aggódni miatt (más gyártóknál van, hogy csak egy textildarab van a nyílás belső oldalán), vagy hogy az ujjlenyomatolvasó / középső gomb karcolásálló.
Szóval veled ellentétben én nagyon is hasznosnak tartom az ilyen videókat. Ha neked nem tetszik, ne nézd, mindenkinek szívességet teszel vele.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Arcképgyáros
Rólad pont tudom, hogy tiszteletben tartod mások véleményét.
Csak azon vagyok kiakadva, hogy amíg az autóknál természetes, hogy vannak egyéni stílusjegyek, illetve van bőven választék, addig a telefonos piacon ez miért olyan megerőltető...
Annak jó, akinek ez az applemókolós dizájn tetszik vagy nincs ellenére, de ha valaki mást akar, nem igen talál mást.
És szomorú, hogy ebben kell kompromisszumot kötni.
(Szerencsére most egy P9-cel szemezgetek, szóval nem érint a dolog.)[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Pipiripi
senior tag
válasz Viktor0610 #17 üzenetére
Szerintem ha valaki kicsit is odafigyel, akkor egy minőségi terméknél nem fordulhat elő, hogy meghajlik a telefon. Ha valaik nem tud vigyázni a cuccaira, azon ezek a videók sem fognak segíteni.
(#18) ablack: Ezeken a teszteken általában olyan minőségi termékek vannak, amik normális használat mellett nem esnek szét fél év alatt.
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Épp arról szól hogy segít kiválasztani a strapabíró, tartós telefont az embernek, hogy nem olyat vegyenek amit fél év után lehet kidobni mert szétesik a napi használattól.
Persze vannak olyan videósok is akik csak értelmetlenül rongálják a telefont, pl. átlövik, ledobják ez emeletről, de ez a teszt nem erről szól.
-
MODERÁTOR
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Dr. 444Hertz #15 üzenetére
Mobilokról beszéltem, az autózás megint más témakör.
Mindenkinek megvan a saját igénye és elgondolása, nem szeretném ezt túlgondolni Tiszteletben tartom mások véleményét is.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Arcképgyáros
-
Dottore
addikt
Egyébként én is kissé értetlenül állok az előtt, hogy miért kell ennek ennyire hasonlítani más telefonhoz.
Akik azt mondják minden telefon ilyen, ajánlom, hogy nézzék meg az első OnePlus készüléket, ami egy nagyon karakteres design és ezt bőven lehetett volna tovább vinni rá jellemző stílusjegyekkel, ahelyett, hogy az ájfont másolnák. Ez egy tudatos döntés volt a részükről, semmiféle kényszer nincs, hogy most már aztán mindegyiknek így kell kinézni.
Szóval nincs mit szépíteni, ez bizony f'szkorbács.
[ Szerkesztve ]
-
Pipiripi
senior tag
Az ilyen gyökereknek előbb kellene eltörni a kezét, mielőtt nekiáll összebarmolni egy készüléket. Mindenki tudja, hogy össze tud törni, meg tud karcolódni, kb ennyi elég is. Épp elég szemetet gyárt az emberiség, ilyenekre szvsz nincs szükség.
-
ZolkoW
őstag
nagy bajban lennék, ha amúgy erre vártam volna, mert ezzel a formatervvel nem mutatkoznék
ettől még lehet jó teló, de nálam kiesett.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tomboy0013 #7 üzenetére
A nagy gyártók különleges designja? Hát ez érdekes okfejtés amúgy.
iPhone designja pl 12 - 1 tucat jellegű , számomra ,de ugye a külső szubjektív.
Samsung tolja a lekerekítést, ami funkcióban nem tesz sokat hozzá, természetesen sokan veszik.Ez a design kérdés szerintem túl van misztifikálva, de természetesen, mint mindig, ez az én véleményem
Ezek használati eszközök, nem többek, nem műalkotások. Meg kell venni, és használni. Ennyi
@ZolkoW: Ez a baj a társadalommal, hogy mások véleményével vagyunk elfoglalva, hogy ki mit gondol.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Arcképgyáros
válasz Viktor0610 #8 üzenetére
Szerintem azt pont dícséri.
Szerk: ja nem, mégse.[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
MODERÁTOR
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tomboy0013 #5 üzenetére
Ja , lemásolták saját magukat, egy Oppo-t.
Reméljük jövőre majd kitalál végre a mobilvilág egy új formát.szerk.: Semmi értetlenkedés nem volt, nem értem miért támadsz nekem.
Úgy van, ahogy írtad@habolcs: Köszi, nem mondtál újat
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Én ebben a videóban úgy látom, hogy a hátlapról már pár pontban lejött a festés... (0:17 és 0:27 között látszik).
Kb. 1 hete kaphatták meg (legalábbis más tesztelők azt mondták, 1 hetük volt kb. tesztelni.) -
veterán
Ki is pattant a kijelzője... ( azért vissza nem "ült" rendesen a helyére)
Egyébként jól szerepelt Zack tesztjén.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Graphics
Jómunkásember
Van jobb minőségű festés ?
A külső nekem tetszik, inkább ez
-
zombinyul
addikt
Fantasztikus minőségű a festése.
Egyébiránt hánynom kell ettől a gyàrtótól. Ez már-már klón kategória. Szégyen, hogy egy ilyet lehet hivatalosan forgalmazni...Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest