- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #301 üzenetére
Veinemöjnenné?
-
moonlight115
őstag
válasz
moonlight115 #294 üzenetére
Pláne, ha korrigálnám kicsit a Halotti beszédüket.....
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #291 üzenetére
Téged 4 tökmagos processzoron pirítanának meg...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #221 üzenetére
Merle sokfélét tudott írni. A francia história sorozat irodalmilag "fogalmazásilag" talán a leggyengébb; a Madrapur kategóriába tartozik az Állati elmék, Malevil, Védett férfiak - amiből a legjobb szerintem a Madrapur - aztán II. V.H.-s téma a Két nap az élet és a Mesterségem a halál, amelyek szintén remekművek.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
moonlight115 #118 üzenetére
Teljesen más dolgokról írtam, de szerintem ezt te is érzed...
Szép, hogy mesélsz a gyerekednek,én is fogok, ha lesz, de itt ez eléggé irreleváns. -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #80 üzenetére
Danke shöne, szó szerint...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #55 üzenetére
Tedd azt. Én a retek klub fórumán edződtem meg 2000-2006 között. Volt egy szivar, aki csak kisbetűket használt, szmájlit sosem. Nagy általánosságban mindenki torkának virtuálisan nekiugrott, olyan szövegei voltak, hogy gyengébb idegzetű nők elsírták tőle magukat. A mondatai gyakran olyan hosszúak voltak, mint nekem egy bekezdésem. Kétértelmű, minden tekintélytisztelet és konvenció nélküli. Érdekes módon, a szándékos kisbetűkkel íráson kívül a vastagon cizellált mondatai ellenére ritkaság volt nála az elírás, vagy a helyesírási hiba. 90 %-ban utálták, már csak amiatt is, hogy az Ablak Zsiráfon edződött átlag fórumozónak igencsak gyűrődött a homloka, hogy megértse, egy-egy cicerói körmondat miről szól. Az első időszakban egymásnak estünk; én a hegemóniámat akartam fenntartani, ő pedig kizárólag bárkivel pengézett. Aztán elkezdtük respektálni egymást, a stílusunk is asszimilálódott egymáséhoz; később már azzal gyanúsítgattak, hogy én vagyok ő.... Minden esetre, ha nem is értettem vele egyet, nagyon élveztem a hozzászólásait. Igazi kihívást jelentett az értelmezésük. Senkivel sem barátkozott. Szerintem egy blogon megtaláltam - a stílus nagyon ismerős volt; de hiába utaltam rá, hogy esetleg már ismerjük egymást, nem reagált rá. Nagyon jó stílusban írt, majdnem irigyeltem érte. Benne megvolt a fiatalság lendülete, de lehet, hogy pár bélyeget elnyalt hozzá, hogy olyanokat kinyomjon magából.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #52 üzenetére
Még új vagy: a fórumon közismert, hogy nagyon kevés szmájlit használok... ha egyáltalán használok. Értelmezni mankók nélkül is lehet.
Zsolt, igen, lásd előző hozzászólásomat-
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #48 üzenetére
azért ne felejtsd el tökmagossá tenni a sonyt... my brother in arms
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #41 üzenetére
Hálásan köszönöm neked Poppert, éppen most akartam rátérni az információ áradatra, ami ránk zúdul; a mindig van valamit csinálni, tenni, rohanni, güzülni jelenség, miközben úgy elrohan mellettünk az élet, hogy észre sem vesszük.
Emlékszik még itt valaki a Hi-Fi Magazinra? Amikor még az sem volt mindegy, hogy a hangfalakhoz milyen kábelek vezetnek; acéltüskén állnak, vagy csak az állványon, esetleg a padlón... a tökéletes sztereó hangzásnak szigorú kritériumai voltak: az egyenlő száró háromszög csúcsán ült a zenehallgató...
Most, amikor nem csak a bakelit lemez ment ki a divatból, sőt, a CD-t is kiszorította az MP3, ki törődik ilyen apróságokkal? Mit számít, hogy a gitárvirtuóz leheletfinom vibrátóját, egy érintést a húron nem lehet hallani?
Igaza van Poppernek: ebben az állapotban az ember elsiklik az élet lényeges kérdései felett.Abban is igazad van (LOL) a legjobb magos telefon a tökmagos. Azaz: mindenkinek olyan telefont, amit ki is tud használni, amire szüksége van. De a mobilozás (se) már régen nem erről szól.
-
karldergroße
senior tag
válasz
moonlight115 #41 üzenetére
Hát igen. Mondjuk önmagában nem baj, hogy van okostelefon, sőt pl. utazáskor nagyon jó egy olyan készülék, amellyel lehet fényképezni, zenét hallgatni, telefonálni és netezni, mert nem kell 4 külön eszközt elvinni. Nem azzal van a baj, hogy a dolgok változnak, fejlődnek, hanem azzal, hogy ebből is egy divat lesz, sőt bizonyos topicokon már egymást gyalázzák a fanatikusok, mintha futballszurkolók lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest