- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #300 üzenetére
A tökmag jótékony hatásairól nem hallottál? Androidossá válik tőle a legbutább telefon is. Kis Andersenes beütéssel......
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #298 üzenetére
Annak én sem vagyok híve....
-
moonlight115
őstag
válasz
moonlight115 #294 üzenetére
Pláne, ha korrigálnám kicsit a Halotti beszédüket.....
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #293 üzenetére
Hát, hogy nem lájkolnának a fészbükkön, az tuti....
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #232 üzenetére
" esetleg tökmagos " ?????
Legjobb magos a tökmagos ! -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #222 üzenetére
Minden könyvét olvastam. Nekem a Francia história a kedvencem, 13 kötet a 16-17. századi Franciaországról, kalandos, izgalmas, és nem mellesleg hiteles. Merle a regényfolyam megírásakor hosszasan tanulmányozta Heroard doktor ( XIII. Lajos udvari orvosa ) naplóját.
A bálvány c. regénye pedig a 16. századi Itália egy kissé pajzán világában játszódik.
Nem csak szórakoztató, informatív is. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #218 üzenetére
A pilóta nélküli repülőgép. Utazás Madrapurba, ami egyik térképen sincs rajta.
Elgondolkodtató, izgalmas regény. Merle csak ilyeneket tudott írni. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #168 üzenetére
Büszke is vagyok magamra, hisz én találtam fel !
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #164 üzenetére
Nézzék el nekem az urak,, és hölgyek
Ebből a magasröptű úri vitából én annyit szűrtem le, hogy az én telefonomnak van a legtöbb magja. És attól vagy konvencionális, ha kimosod a piszkos gatyád. De ha hagyományos ( oh, fujj! ) mosóporral teszed, bizony, cimbora, be vagy ám gyöpösödve ! És ha kételkedsz benne, hogy vajon jól tetted-e, akkor biztos lehetsz abban, hogy ambivalens vagy.
A zenéket meghallgattam. Tetszenek.
-
moonlight115
őstag
válasz
hülyegyerek #120 üzenetére
Ha már a fogyasztói szokásokról volt szó, lehet, hogy nem is annyira irreleváns.
Zdanee pedig nem téged írt le, szerinte téged a piac írt le, a piac számára vagy halott, nem azt írta?
-
moonlight115
őstag
válasz
hülyegyerek #114 üzenetére
Minek a könyv ? Ott az e-book, minek tanulnál meg olvasni, ott az audio book, miért mesélnél a gyerekednek, ott a dvd, ami leszoktatja a butakölköt a kíváncsiskodásról.
Emlékszem, mikor a kisfiamnak meséltem, mielőtt az első szót kimondhattam volna, már arról érdeklődött, mi történt azelőtt, hogy a mese elkezdődött, és lehetett a befejezés akármilyen egyértelmű és katartikus, egy álmos, vékony kis hangocska mindig megszólalt a sötétben : és azután mi történt, mama ?
Még folytathatnám a felsorolást,..... pl. ne szeress, lájkolj ! ..... de az már tényleg nagyon off lenne. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #75 üzenetére
LOL = Love Of Laugh, vagyis a nevetés szeretete. Szó szerint.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #60 üzenetére
Kösz, ez érdekes infó.
Én Jane Austen régies, kissé nyakatekert körmondatain edződtem. Magyarul se könnyű kibogozni a gyakran 6-8 soros mondatait, hát még angolul ! Tetszett a stílusa, ezért nem adtam fel, szorgalmasan szótáraztam, igazi kihívást jelentett. A harmadik, vagy negyedik könyvénél vettem észre, hogy jé, már szótárazni se kell ! Jó kis agytorna.
Nekem tetszenek a szmájlik, olyan vidámak ! -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #53 üzenetére
Ezt úgy érted, az én telefonomban is vannak még kihasználatlan, rejtett értékek ?
Átlagos felhasználó lennék ? Hűűű, lehet, hogy a tökmagos trükk után .....?Bocs, de úgy értelmezem, ahogy akarom.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #49 üzenetére
Ez most vicc, vagy komoly ???? Ha vicc, miért nincs mellette szmájli?
Hogy érted ? Próbáljak bele tökmagokat tömködni, vagy csak szórjam le megint ? Ha nem pucolom meg a tökmagot, úgy is használ ? Huhh, de nehéz helyzetbe hoztál, nem akarom elrontani a műveletet, kb. annyira vagyok hájtek, mint egy feszítővas. Sőt, a génjeimben sincsenek kódolva az ilyen furfangos trükkök, aszonták a génbankban, : XX - ez a magácska beépített processzora ( ez valami profi dolog lehet! ), használja rendeltetésszerűen !Brother ? Na, már csak ez hiányzott !!!!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #44 üzenetére
Szívesen, máskor is, csak szólj, mire van szükséged.
Most kitaláltam magamtól, véletlenül, nem furcsa ?
A 100 éves villanykörtés videót pár héttel ezelőtt láttam, tényleg megdöbbentő, mire képesek a cégek a profitért ! Tanulságos, én is csak ajánlani tudom mindenkinek.
Olvasni is szeretek, Mozartot is szeretem, sőt, Debussyt és Beethovent se vetem meg. Jééé, kimentem én is a divatból, mint a telefonom ? Sebaj. Pörgök egyet erre a zenére, elolvasok egy fejezetet a Potterből, és......máris hepi vagyok !
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #31 üzenetére
Old rocker, teljesen egyetértek veled.
Kicsit tovább gondolva a " pörizést " , tessék : [link]Nekem egy fekete Sony mobilom van, lehet vele fényképezni, de én csak egyszerűen telefonálásra használom. Hát mi másra ?? Telefon, ez a neve, nem ? Fogalmam sincs, hogy hány magos ( ? ). Egyszer véletlenül rászórtam egy marék tökmagot. Az számít ?
De a csengőhangja tetszik nagyon. A Potter filmek zenéjét hallgathatom, míg a hívó fél a körmét rágja, ( vedd már fel, te hülye 3.14....! ) mert ő siet, ugyebár, én viszont remekül szórakozom. Itt mindenki olyan szépeket írt a mobiljáról, szégyellem, de az enyém egy levetett cucc, még az unokaöcsémé volt, akit nagyon szeretek. Ha megszólal telefonom rejtélyeket, titkokat idéző zenéje, mindig rá gondolok, vajon most a haját vasalgatja éppen, vagy vizsgázik az egyetemen, netán szerelmével enyeleg ? Benne felejtett a mobil ( stupid ) memóriájában egy pár vicces üzenetet, ezeket olvasgatva néha jókat derülök.
Szóval, az enyém egy stupid, friendly mobilephone. It makes me smile if I wish to.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest