Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Én még csak kb.5 éve használok Operát, de én úgy emlékszem, hogy a fülek feletti teljes hosszban voltak reklámok. Jópár reklámot "néztem meg" úgy hogy csak fület akartam váltani.
Ennek ellenére számomra a legjobb böngésző volt akkor is, most is. Bízom az Operában, hogy megoldják úgy, hogy ne legyen zavaró. -
atike
nagyúr
Jó a megfogalmazás. Logikus lépés volt.
-
-
pilsner
aktív tag
a google is a reklámokból él (nagyrészt). minden nap használjuk a google-t, a reklámjai mégsem idegesítőek, vagy mennek a használhatóság rovására. én bízom a legjobbakban, meg abban, hogy mindent le lehet tiltani
-
iSonic
addikt
Opera is kezd átesni a ló túlsó oldalára

-
Depression
veterán
Mivel nem látszik folyamatosan a miniben, így nagyon nem érint. Viszont bevétel mehet nekik nyugodtan, óriási szerverparkokat működtetnek, nem kis pénzért, hogy nekem (nekünk) gyors legyen a mobil net.
-
gerilee
aktív tag
Nahát-nahát. Mint a régi szép időkben reklámszalag lesz az Operák tetején? Vissza a jövőbe? Remélem nem fog a használhatóság rovására menni, nagyon sajnálnám ha emiatt mobilböngészőt kellene váltanom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Samsung EP-TA800EBE 25W adapter - Csomagolásbontott
- Apple AirTag 4 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennek ellenére számomra a legjobb böngésző volt akkor is, most is. Bízom az Operában, hogy megoldják úgy, hogy ne legyen zavaró.