Hirdetés
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Én még csak kb.5 éve használok Operát, de én úgy emlékszem, hogy a fülek feletti teljes hosszban voltak reklámok. Jópár reklámot "néztem meg" úgy hogy csak fület akartam váltani.
Ennek ellenére számomra a legjobb böngésző volt akkor is, most is. Bízom az Operában, hogy megoldják úgy, hogy ne legyen zavaró. -
atike
nagyúr
Jó a megfogalmazás. Logikus lépés volt.
-
-
pilsner
aktív tag
a google is a reklámokból él (nagyrészt). minden nap használjuk a google-t, a reklámjai mégsem idegesítőek, vagy mennek a használhatóság rovására. én bízom a legjobbakban, meg abban, hogy mindent le lehet tiltani
-
iSonic
addikt
Opera is kezd átesni a ló túlsó oldalára

-
Depression
veterán
Mivel nem látszik folyamatosan a miniben, így nagyon nem érint. Viszont bevétel mehet nekik nyugodtan, óriási szerverparkokat működtetnek, nem kis pénzért, hogy nekem (nekünk) gyors legyen a mobil net.
-
gerilee
aktív tag
Nahát-nahát. Mint a régi szép időkben reklámszalag lesz az Operák tetején? Vissza a jövőbe? Remélem nem fog a használhatóság rovására menni, nagyon sajnálnám ha emiatt mobilböngészőt kellene váltanom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennek ellenére számomra a legjobb böngésző volt akkor is, most is. Bízom az Operában, hogy megoldják úgy, hogy ne legyen zavaró.