- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Macrodroid
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Én még csak kb.5 éve használok Operát, de én úgy emlékszem, hogy a fülek feletti teljes hosszban voltak reklámok. Jópár reklámot "néztem meg" úgy hogy csak fület akartam váltani.
Ennek ellenére számomra a legjobb böngésző volt akkor is, most is. Bízom az Operában, hogy megoldják úgy, hogy ne legyen zavaró. -
atike
nagyúr
Jó a megfogalmazás. Logikus lépés volt.
-
-
pilsner
aktív tag
a google is a reklámokból él (nagyrészt). minden nap használjuk a google-t, a reklámjai mégsem idegesítőek, vagy mennek a használhatóság rovására. én bízom a legjobbakban, meg abban, hogy mindent le lehet tiltani
-
iSonic
addikt
Opera is kezd átesni a ló túlsó oldalára

-
Depression
veterán
Mivel nem látszik folyamatosan a miniben, így nagyon nem érint. Viszont bevétel mehet nekik nyugodtan, óriási szerverparkokat működtetnek, nem kis pénzért, hogy nekem (nekünk) gyors legyen a mobil net.
-
gerilee
aktív tag
Nahát-nahát. Mint a régi szép időkben reklámszalag lesz az Operák tetején? Vissza a jövőbe? Remélem nem fog a használhatóság rovására menni, nagyon sajnálnám ha emiatt mobilböngészőt kellene váltanom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Vivo X200 Ultra Photography Kit (új, garanciális)
- DJI Osmo Mobile Combo 3 (Bontatlan)
- Keresünk dokkolókat
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennek ellenére számomra a legjobb böngésző volt akkor is, most is. Bízom az Operában, hogy megoldják úgy, hogy ne legyen zavaró.