- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Én még csak kb.5 éve használok Operát, de én úgy emlékszem, hogy a fülek feletti teljes hosszban voltak reklámok. Jópár reklámot "néztem meg" úgy hogy csak fület akartam váltani.
Ennek ellenére számomra a legjobb böngésző volt akkor is, most is. Bízom az Operában, hogy megoldják úgy, hogy ne legyen zavaró. -
atike
nagyúr
Jó a megfogalmazás. Logikus lépés volt.
-
-
pilsner
aktív tag
a google is a reklámokból él (nagyrészt). minden nap használjuk a google-t, a reklámjai mégsem idegesítőek, vagy mennek a használhatóság rovására. én bízom a legjobbakban, meg abban, hogy mindent le lehet tiltani
-
iSonic
addikt
Opera is kezd átesni a ló túlsó oldalára

-
Depression
veterán
Mivel nem látszik folyamatosan a miniben, így nagyon nem érint. Viszont bevétel mehet nekik nyugodtan, óriási szerverparkokat működtetnek, nem kis pénzért, hogy nekem (nekünk) gyors legyen a mobil net.
-
gerilee
aktív tag
Nahát-nahát. Mint a régi szép időkben reklámszalag lesz az Operák tetején? Vissza a jövőbe? Remélem nem fog a használhatóság rovására menni, nagyon sajnálnám ha emiatt mobilböngészőt kellene váltanom...
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Vivo X200 Ultra Photography Kit (új, garanciális)
- iVapo Apple iPhone, Apple Watch dokkoló
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennek ellenére számomra a legjobb böngésző volt akkor is, most is. Bízom az Operában, hogy megoldják úgy, hogy ne legyen zavaró.