- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Én még csak kb.5 éve használok Operát, de én úgy emlékszem, hogy a fülek feletti teljes hosszban voltak reklámok. Jópár reklámot "néztem meg" úgy hogy csak fület akartam váltani.
Ennek ellenére számomra a legjobb böngésző volt akkor is, most is. Bízom az Operában, hogy megoldják úgy, hogy ne legyen zavaró.
-
atike
nagyúr
Jó a megfogalmazás. Logikus lépés volt.
-
-
pilsner
aktív tag
a google is a reklámokból él (nagyrészt). minden nap használjuk a google-t, a reklámjai mégsem idegesítőek, vagy mennek a használhatóság rovására. én bízom a legjobbakban, meg abban, hogy mindent le lehet tiltani
-
iSonic
addikt
Opera is kezd átesni a ló túlsó oldalára
-
Depression
veterán
Mivel nem látszik folyamatosan a miniben, így nagyon nem érint. Viszont bevétel mehet nekik nyugodtan, óriási szerverparkokat működtetnek, nem kis pénzért, hogy nekem (nekünk) gyors legyen a mobil net.
-
gerilee
aktív tag
Nahát-nahát. Mint a régi szép időkben reklámszalag lesz az Operák tetején? Vissza a jövőbe? Remélem nem fog a használhatóság rovására menni, nagyon sajnálnám ha emiatt mobilböngészőt kellene váltanom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Kompakt vízhűtés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android szakmai topik
- Autós topik
- Óra topik
- Béta iOS-t használók topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest