- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"Egyszerűen arról van szó hogy a
nem kevert fajúmindenhez is a legjobban értő magyar embert ugyan ne lehúzza már le a gyártó x ezer forinttal a plusz töltőért. Adja inkább x ezer forinttal drágábban a telefont töltővel, azt a magyar úgy sem veszi észre.Azért látható módon itt is az ész dominál, mint hogy “jaj én nekem nincs töltőm mert mindig a telefonhoz adtam oda” Hát akkor vegyél egyet. És emiatt hisztiznek felnőtt emberek. Környezetvédelemért egy fillért nem áldoz a balkáni magyar az fix"
Magyaroztál egyet. Jól esett?
Most nézz körül egy külföldi oldalon is.
SegítekOlvasd el a véleményeket. Tippelhetsz melyik vélemény van többségben.
Biztos oda is "balkáni magyarok" írnak csak angolul.Érdekes hogy ilyenért nem dobnak ki a fórumról.
Kíváncsi lennék ha egy vallási, vagy etnikai kisebséget helyettesítenél be a magyarok helyére mennyi idő múlva repülnél? -
Számomra még mindig hihetetlen , hogy a töltési technológia már itt jár (120 watt és társai ) . Tudom az én szegénységi bizonyítványom ez . De pár éve mikor bejött a QC 12 wattos gyors töltéssel engem már az is lenyűgözött . És ahogy írom mindezt, rá nézek az Apple 5 wattos töltőmre amit most használok.
-
prolad
addikt
De miért kéne vennem a teledonhoz tötlőt? Eddig is működött, hogy adtak egy töltőt a telefonhoz, azzal használtam, amikor újat vettem, a töltőt adtam a régi telefonhoz, mivel tartozék. Aki megvette, nem panaszkodott hogy töltő is van mellé és nem tudja hova tenni.
Itthon van egy töltőfej, pedig van telefon, okosóra és BT füles is. Azokhoz nem adnak egy dolog, de legalább a telefonhoz legyen. Arról nem is beszélve, hogy ameddig a gyorstöltés ott a feature listán és szempont lehet a vásárlásnál, addig a gyártó igenis biztosítsa az eszközt hozzá.
Egy mentésget lehet felhozni, hogy az USB C-t elég jól sikerült szabványosítani. Laptopoknál is terjed, pont lett egy olyan laptopom amihez C-s töltő van. Lehetne mondani, hogy töltsem azzal, de egyrészt sok helyet foglal ha vinni kell valahova, másrészt az lesz a következő, hogy azokhoz se adnak töltőt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged