- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az volt a furcsa, hogy 3 xiaomi telefon töltője is dobozban pihen.Ebből arra következtettem, hogy még mindig a 6 évvel ezelőtti telefonjához kapott töltőt használja.6 éve még 2-5 wattos töltők voltak.A mostani telefonok 5000mah-os aksival bírnak. 3 óra is meglehet mire egy olyannal feltölt egy telefon. Így nézve nemhogy furcsa, de egyenesen megdöbbentő lenne ha valaki nem használná a gyárilag kapott 67 vagy 120w-s töltőt és a régi 2-5 wattossal töltené inkább.De erről nincs szó hiszen egy orico töltőt használ ahogy írta.
-
válasz
macilaci78 #62 üzenetére
Akkor az 5 éves 2-5 wattos töltődet használod az új 5000mah-os 67-120w-s telefonodhoz?
-
1,5 óra azêrt sok nagyon ma már. Még a 40 percre azt mondom ok és 20 perc vagy 40 nem olyan nagy a difi de 20 perc és 1,5 óra? Azért az senkinek se lehet mindegy. Nem olyan rossz az ha a reggeli kávé vagy fogmosás ideje alatt feltölt a teló. Sokkal jobb mint amikor éjszakára felrakja valaki mert 1,5 óra mire feltölt. Szerintem legalábbis. Lehet nem tetel 3-6 vagy akár még 9 ezer se valakinek de akkor a telefongyartóknak se legyen már az és rakják bele alaptartozékként ahogy eddig volt 😀
Mindenesetre én szeretném ha továbbra is töltővel adnák a telefonokat bár ahogy látom lassan minden gyártónál megszünik mint alaptartozék. -
Nem állja meg a helyét amit írsz mert nem csak egyszer kell venned töltőt ha ki akarod használni a technikai fejlődést.Veszel egy 33w képes telefont és ahhoz egy töltőt mert nem adnak hozzá.Aztán következő évben egy 67w képes telót akkor ahhoz meg egy 67w-s kell (ok lehet használni a 33w töltővel is de ha már 67w-vel tölt akkor hagy használja már ki az ember) aztán 120w-s teló következik mert most ezt tolják a gyártók, ebben fejlődnek a telefonok, ahhoz megint vehetsz töltőt, aztán jönnek majd a 200w- s telók akkor megint töltő csere és így tovabb a végtelenségig.
-
Pl: nekem nincsen. Illetve van itthon töltő. Ezer éves régi usb-s 2 wattos és egy ezer éves samsung 5 wattos töltő. Jelenlegi telefonommal egyik abszolúte nem használható a másik pedig 5 wattal töltené az 5000Mah aksit....
Miért lenne több töltő itthon (főleg modernebb) mikor azokat eddig mindig alaptartozékként kaptam a telefonhoz amiket vettem és lecseréléskor avval is adtam tovább alaptartozékként, mivel az is volt eddig. Szerintem nem az a jellemző a legtöbb háztartásra, hogy 5 darab 10-33-67 wattos töltők vannak a spájzban. Zavarni azért zavar mert venni kell még az új telefon mellé tízezrekért akár. Sajnos pont azért csinálhatják ezt meg a gyártók mert vannak akik semmi kivetnivalót nem látnak abban, hogy egy alaptartozékot kispórolnak a termék csomagolásából. -
-
Dehogy fogják olcsóbban adni!
Ekkora sületlenséget!😂😂😂
Egyre drágábbak a telefonok nem tűnt fel?
A töltő árát spórolják így meg miközben a telefonokat egyre drágábban adják.(#35) Noukoum
Akkor az előző teló 33w-s töltőjét használja a júzer az új 150w képes készülékhez?Erre még rá is tesz ha mondjuk más márkát választok mert akkor még a gari is ugrik ha tönkremegy az aksi, hiszen nem a hozzá való töltővel használtad a telefont.
-
Ez egy undorító eljárás és hatalmas hazugság. Üzleti szempontból érthető. Ha egy töltő előállítási költsége csak egyetlen dollár (több annál amúgy, főleg a mostani gyorstöltők) már akkor is 10 millió eladott telefon esetén 10 millió dollárt spórolnak meg. Egy 60-80 milliós eladási adatot produkáló iphone esetében pedig horribilis összeg. Méghogy környezetvédelem!!! 😂😂😂
Legalább ne hazudnának és mondanák azt hogy több tízmillió dollárt spórolnak így meg.
Egyébként én sem értem hogyan halmozódhat fel bárhol is töltő. Én minden eddigi lecserélt telómat a saját töltőjével adtam el és ez alap elvárása is volt a vevőnek.Olyant hogy nem kérte a vevő töltőt a telóhoz még életemben nem hallottam. Persze nem mindenki adja el a lecsrélt telóját de ilyen esetben a régi telefon töltőjét használja az újhoz? Tehát mondjuk egy 2-3 évvel ezelőtti 5-10w-s töltőt a 33-67-120w-s töltêsre képes új telefonhoz?Az komoly.Főleg ha nem is ugyan arról a márkáról van szó....
A töltő alap dolog a telefonhoz szerintem.Ez olyan mintha egy kocsit kerekek nélkül adnának.Számomra ez elképesztő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjelent az első Redmi, ami mellé már nem jár töltő a dobozban.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest