Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Eddig is működött, hogy adtak egy töltőt a telefonhoz, azzal használtam, amikor újat vettem, a töltőt adtam a régi telefonhoz, mivel tartozék. Aki megvette, nem panaszkodott hogy töltő is van mellé és nem tudja hova tenni"
Nem panaszkodott, de aki használt telefont vesz, most másod, harmadkézből, az mindegy, annál a telefon fog hamarabb tönkremenni. Majd tőle visszavásárolhatod a használt töltőt, mert neki tele van a szekrénye velük.Egyébként van céges iphone-om, meg androidos saját. Mindkét telefonhoz az összes tartózkodási helyemen van töltöm. Utálok töltőt magammal cipelni. (Elfelejtem, otthagyom, stb...) Ráadásul a laptop, otthoni gépem is tudja tölteni, szóval akár egy kábel is bőven elég hozzá, amiből pedig lassan egy szatyornyi van itthon.
-
Noukoum
veterán
Egyszerűen csak látni kell hogy a lácnak a vége az hogy rengeteg töltőadapter megy a szemétbe / nincs használva kizárólag azért mert “ingyen” jár a telefonnal.
tomgabor: kerék nagyon jó példa olyan szempontból hogy a gyári pótkerék is gyakorlatilag megszűnt, mindenhol opcionális.
És az elektromos autókhoz is egyre gyakrabban hagyják el gyárilag a töltőkábelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest