- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
"Eddig is működött, hogy adtak egy töltőt a telefonhoz, azzal használtam, amikor újat vettem, a töltőt adtam a régi telefonhoz, mivel tartozék. Aki megvette, nem panaszkodott hogy töltő is van mellé és nem tudja hova tenni"
Nem panaszkodott, de aki használt telefont vesz, most másod, harmadkézből, az mindegy, annál a telefon fog hamarabb tönkremenni. Majd tőle visszavásárolhatod a használt töltőt, mert neki tele van a szekrénye velük.Egyébként van céges iphone-om, meg androidos saját. Mindkét telefonhoz az összes tartózkodási helyemen van töltöm. Utálok töltőt magammal cipelni. (Elfelejtem, otthagyom, stb...) Ráadásul a laptop, otthoni gépem is tudja tölteni, szóval akár egy kábel is bőven elég hozzá, amiből pedig lassan egy szatyornyi van itthon.
-
Noukoum
veterán
Egyszerűen csak látni kell hogy a lácnak a vége az hogy rengeteg töltőadapter megy a szemétbe / nincs használva kizárólag azért mert “ingyen” jár a telefonnal.
tomgabor: kerék nagyon jó példa olyan szempontból hogy a gyári pótkerék is gyakorlatilag megszűnt, mindenhol opcionális.
És az elektromos autókhoz is egyre gyakrabban hagyják el gyárilag a töltőkábelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardverkemping június végén
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest