Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Újrahasznosítás felé megyünk, nem mindenáron szerelhetőség felé. A magyar azért ragaszkodna az utóbbihoz mert ugye olcsóbb, persze csak ha adócsalva rendeled kínából az szerszámokat stb. mert hogy egyébként nem igazán.
Egyszerűen arról van szó hogy a
nem kevert fajúmindenhez is a legjobban értő magyar embert ugyan ne lehúzza már le a gyártó x ezer forinttal a plusz töltőért. Adja inkább x ezer forinttal drágábban a telefont töltővel, azt a magyar úgy sem veszi észre.
Azért látható módon itt is az ész dominál, mint hogy “jaj én nekem nincs töltőm mert mindig a telefonhoz adtam oda” Hát akkor vegyél egyet. És emiatt hisztiznek felnőtt emberek. Környezetvédelemért egy fillért nem áldoz a balkáni magyar az fix, de mivel az csúnyán hangzik értelmesebb körökben ezért természetesen megmagyarázza hogy a kevesebb hulladék előállítása nem környezetvédelem hanem “sötétzöldség”.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fegyver topic
- Autós topik
- Programozás topic
- OLED TV topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Még mindig hanyagolja a High-NA EUV berendezéseket a TSMC
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest