- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisszalai
csendes tag
Nekem In-Ear pro van, kíváncsi voltam mit tud egy ilyen Hi-Res cucc. Odaadtam másnak is aki zenél, próbálja ki. Azt állapítottuk meg, hogy a magas az nagyon jelen van ebben a fülesben. Ha nincs bekapcsolva a telefonban a hozzá való hangzástér, akkor nekem kissé kukán szól. Bekapcsolás után minden van. Igazán élvezet hallgatni. Adnak hozzá több fülgumit is. Súlyra viszont nehéz, tehát futáshoz nem tuti, mert kieshet. A vezetéke nagyon jó ruganyos.
-
Krisszalai
csendes tag
Tegnap rájöttem miért. Nekem két sim van, és a Telenor végre volt kegyes és bekapcsolta a VoLTE-t! Mert megjelent a kínálatukban gondolom. A Telekom eddig is így ment, de valamiért úgy látszik a telefon csak a hanghoz rendelt simnél jelzi ki, az adatnál nem, hiába beszélek azzal is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest