-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mengyan
csendes tag
Bocs, hogy csak most válaszolok. Sajnos így sem ment a pingelés. Azon gondolkozok, hogy nem lehet, hogy az IPv6 kavar be, és azon próbálná a telefonom elérni a NAS-t (ZyXEL NAS326)? Mert úgy szerintem nem fog sikerülni. Nem lehet valahogy letiltani a telón az IPv6-ot? A routerben (Huawei HG8247H, Digis) nem találok semmit, sima snassz mezei IPv4-esnek tűnik. A régi 1043-asom, OpenWRT-vel tudja, csak 2 hónapja nem jártam anyámnál, ahol most van.
-
mengyan
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy RN8T-t, használtan, első Xiaomi telefonom. Azt vettem észre, hogy mintha blokkolva lenne a nem a router irányába menő LAN kapcsolat. Pl TC4A LAN és FTP pluginját nem tudom használni, "No route to host", de a NAS webes felülete sem jön be. Ugyanez van a wifi AP webes felületével. Ugyanezek a céges Huawei Y5 telefonnal tökéletesen működnek. Érdekes módon a router webes felülete bejön. Kipróbáltam mind a Chrome, mind a saját böngészőjével, mindegyikkel ugyanaz a hiba -> mintha nem is lenne ilyen IP cím a hálózatban. Mi lehet a hiba? Légyszi segítsetek. Üdv. Zsolti
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest