- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Stylewars_kp #2645 üzenetére
Köszönöm mindenkinek...
a menüböl "szoftveresen" (hangszóró ) tisztítást próbáltam, nem vezetett eredményre....
én először azt gondoltam, az állandóan zsebben tárolt telefon icipici hangszóró rácsa lett esetleg tele szösszel....mert teljesen életszerű lenne egy cca 1éves telefonnál...
De aztán itt utána olvastam,itt és gyúlt fénysugár, hátha mégis szoftveres a problémám...
Mókolni nem mókolom a telefont, és em is használok ilyen alkalmazásokat, amiknek hasonló lenne a céljuk....Ps:és igen a "tisztító hang" sajnos a kihangosító hangszórón szólal meg, nem a "telefon hangszórón"
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- Parfüm topik
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest