Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cfcfan
friss újonc
Sziasztok! Most írok elsőre, ebbe a fórumba, nézzétek el ha nem jó helyre, de most nagyon meg vagyok ijedve. 1 hete vettem egy Xiaomi redmi note 8T készüléket az Euronincsban, nagyon jó telefon tényleg, de tegnap este a kijelző a beégés jeleit mutatta, főleg fehér oldalak megnyitása után halványan mindig látszik egy ideig(percekig) a kijelző tetején az előző fehér oldal szellemképe, de csak sötétebb hátterü oldalakon. Azt olvastam, hogy az LCD alapú kijelzők nem nagyon tudnak beégni, nálam mégis megtörtént volna egy hét alatt? Nem használtam sose max fényerőn, sőt még felét sem érte el legtöbbször. Nem volt leejtve, beütve semmi. Mit tehetnék? Ez mindenképpen kijelző cserés? És ha igen, akkor erre vajon van garancia? Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest