Hirdetés
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
Csináltam factory resetet (nem csináltam egyből MIUI12-re frissítés után), de Simple app ugyanúgy nem hozza fel fizetéskor a kártyaképet, ha nem nyitom meg magát az alkalmazást is a telefon feloldása után. Minden engedélyt megadtam. Még autostart is engedélyezett, meg akku optimalizálás is ki van kapcsolva.
Most factory reset után viszont pár dolog nem megy, vagy nem úgy mint előtte, szóval összességében szívás.
Pl van egy eltüntethetetlen értesítés, hogy egy app "displays over other apps". Ez amúgy normális, kell a működéséhez (Smart Task Launcher), de ezt MIUI11-ben valahogy el tudtam suppresselni, most meg nem.
Viszont ilyen engedély kellene szerintem a simple-nek is, de az nem kéri és sehol nem tudom neki beállítani. Anélkül nem hiszem hogy ki tudja rakni a kártyaképet, amikor amúgy nem fut az előtérben
Nincs több ötletem, bánom már, hogy frissítettem MIUI12-re, nem volt igazából semmi bajom 11-el...
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest