- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
Csináltam factory resetet (nem csináltam egyből MIUI12-re frissítés után), de Simple app ugyanúgy nem hozza fel fizetéskor a kártyaképet, ha nem nyitom meg magát az alkalmazást is a telefon feloldása után. Minden engedélyt megadtam. Még autostart is engedélyezett, meg akku optimalizálás is ki van kapcsolva.
Most factory reset után viszont pár dolog nem megy, vagy nem úgy mint előtte, szóval összességében szívás.
Pl van egy eltüntethetetlen értesítés, hogy egy app "displays over other apps". Ez amúgy normális, kell a működéséhez (Smart Task Launcher), de ezt MIUI11-ben valahogy el tudtam suppresselni, most meg nem.
Viszont ilyen engedély kellene szerintem a simple-nek is, de az nem kéri és sehol nem tudom neki beállítani. Anélkül nem hiszem hogy ki tudja rakni a kártyaképet, amikor amúgy nem fut az előtérben
Nincs több ötletem, bánom már, hogy frissítettem MIUI12-re, nem volt igazából semmi bajom 11-el...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő