Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lajbymester

tag

Sziasztok, nekem a Note 8 Pro van, de annak nincs topikja, vagy legalábbis közel sem ilyen népszerű mint ez.

Az auto fényerő elég furcsán működik. A csúszkát magától is állítgatja a rendszer, emiatt gondolom úgy kéne működnie, hogy figyeli hogy adott fénymennyiség mellett mire állítom a csúszkát, és legközelebb ahhoz igazodik az autofényerő. Viszont mindig azt veszem észre, hogy túl sötét, mikor én már többször feljebb vettem, a szobában ugyanoda van lerakva, és a fényviszonyok nem változnak. Erre valami megoldás?

Az érintőpanel meg nagyon érzékeny. Sima használatnál nem feltűnő, de gépelés közben sokszor van, hogy azt hiszi hogy végighúzom az ujjam a billentyűzeten, közben meg nem ért hozzá a két leütés között az ujjam, csak elég közel volt a képernyőhöz. Szóval emiatt nagyon kell figyelnem hogy rendesen felemeljem az ujjamat két leütés között, ami miatt pl. ezt a szöveget is sokkal lassabban írtam le mint az előző telefonomon. Nem lehet valahogy kalibrálni, vagy beállítani ezt?

Új hozzászólás Aktív témák