Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Hali! Ma lettem tulaja egy Note 8T telefonnak. Eddig Redmi Note 5 volt, én azzal maximálisan elégedett voltam, sajnos összetört, és olyan telót kerestem ami semmiben nem visszalépés. Ezt ajánlották a telefonajánlós topikban.
Tudom hogy hihetetlen, de így 50 évesen alig használva (napi 1-2 perc telefon) az előd volt hogy 16 napot ment egy töltéssel. Tudom, nem is kéne okostelefon, de a kamera, meg a navigáció lehetősége miatt szeretem.
A lényeg. Megpróbáltam belakni, feltettem a pár alkalmazást (FB, időkép), a névjegyeket leszinkronizálta a gmail fiókból. A SIM kártyán is rajta vannak a névjegyek, eddig buta telefonban (de szörnyű ez a szó, de érthető legalább) volt a kártya, ezért. Most minden névjegy duplán szerepel.
2 kérdés, amire órák óta nem jövök rá:- Hol lehet beállítani, hogy ne mutassa a SIM kontaktokat? Ötször átnyálaztam minden beállítást, nem lelem.
- Az elődben volt olyan hívásszűrés alapból, hogy ismeretlen számok, ismerős számok szűrése, illetve be lehetett állítani számokat, amikre minden esetben csörgött. Hasznosnak találtam, éjszakázás után, meg ha antiszoc a hangulatom,
csak a család számaira csörgött.
Ezt sem találom, sehol.
Tudnátok ezekben segíteni? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest