- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Szép telefon ,de MTK procival akkor sem kellene ha ingyen adják .
-
Gerasz
aktív tag
válasz Krisztianson #28 üzenetére
Kérdésem lenne, hogy a B20 hiánya milyen problémákat okozhat valakinek, aki 90%-ban csak wifiről használ netet?
Én például a kamerát csak 0,001%-ban használom, mégis fájna a hiánya. Nem szeretném a B20 vitát újranyitni (hiszen az tudtommal 5 éve lefutott), de nem tudok olyan jó árat elképzelni, ami miatt csak egy félokos telefont vennék. -
Graphics
Jómunkásember
Aki az MTK ellen van... Az lehet megragadt az MT6589-es időszakban.
Nekem MT6752-es volt és már az is rendben volt anno.
X10-nek voltak gondjai. A P sorozat már bőven rendben volt
Ez a G90T pedig érdekes lett számomra is
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
-
batai15
félisten
Meg néztem az xda fórumát .
Ja van gcam ,ami félig meddig működik , meg van rá twrp . Szóval tartom ,hogy mégsem áll e téren még mindig olyan jól az MTK . Maradok a jól bevált qualcomm melett, ez nem az én készülékem lesz ,meg amúgy is nagyon meg vagyok elégedve a pocoval .[ Szerkesztve ]
-
gepardlacee
tag
Hihetetlen, ugyan azon a napon jött meg a rendelt mobilom, amikor kijött a mobilarena meg a tech2 teszt is APROPÓ segítségre lenne szükségem: hogy lehetne a mobilfizetést életre kelteni? A Google Pay letöltése ugyanis a következő problémába ütközik: "Ez az alkalmazás egyik eszközöddel sem kompatibilis."
radioPLAY - online rádió - www.radioplay.hu
-
topi66
aktív tag
Tenap jött meg,jó nagy tepsi,szép zöld..
Antutu 284310pont lett,szépek a képek szerintem ennyi pénzért.
Atöbbit majd látom,most költözök bele -
kop8
őstag
Végén elvan irva a kijelző mérete
6,53 szerintem nem 5,97GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
twollah1976
őstag
válasz WhiteWalker #66 üzenetére
Szoktak mondani, hogy soha se mondd, hogy soha.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
rellif
senior tag
válasz gepardlacee #63 üzenetére
Annak a pár banknak ahol elérhető a mobilos fizetés mindegyiknek van saját app-ja is. G Pay NFC-s fizetés talán jövőre lesz elérhető nálunk.
-
GreatL
őstag
Felhőtlen játékra ajánlott... a poénok mindig jók de ez meg kifejezetten ütött!
Intel Core i9-9900K víz | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
tonyrulez
őstag
Kár az MTK chipset-ért. Ár/érték arány miatt veszek Xiaomi-t, viszont a MIUI nagy mumus. Erőszakosan kezeli és lövi ki az alkalmazásokat, beállítások tömegét kell az user-nek app-onkét elvégeznie hogy úgy működjön, mint egy AOSP alapú ROM-on alapból. Emellett a testreszabhatóság sem nagy. Ezért is volt és van minden Xiaomi telómon egy custom ROM, amin mindent testre tudok szabni. Plusz ahogy látom itt is vannak gondok a kamera szoftverrel, erre tökéletes gyógymód lenne a GCam. MTK chipset révén viszont sokat nem ér - hiába van linkelve hogy van működő GCam már rá, de Camera2API-t nem használja, így jobb képet nagyon nem lő, másrészt "What's not working: Portrait mode, Video mode, Slow Motion, Night Sight". Aha, akkor ennek sincs semmi értelme.
Na majd talán a Redmi Note 9 (Pro) érdemes lesz a Redmi Note 5-öm leváltására
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Icamingo
tag
Nekem hiányzik a tesztből a p9 lite-tal az összehasonlítás. Hasonló ár és tudás (microsd, jack, nfc, értesítési led). Ezek nekem fontosak.
-
MODERÁTOR
-
Azie
őstag
-
veterán
válasz Viktor0610 #75 üzenetére
Redmi Note 7 után jelenlegi iPhone 11 Pro tulajként azt mondom az a kis notch semmiség.
-
Juhaszatti
addikt
Pont arról beszél, hogy ez már nem az a pocsolya.
-
MODERÁTOR
Igen! (És ez on, mert a telóhoz kapcsolódik. )
Az értesítések a notch miatt majd' egy évig pár másodperc után eltűntek stabil ROM-oknál, az akkutöltöttség száma kisebb méretű, ha az akkuikonban mutatja (azt hiszem, a MIUI 11-ben van már akku melletti kijelzés, én dev. vonalon vagyok), ha nem rejted el a notchot, akkor látod (fuj), ha meg kikapcsolod, az alsó és a felső lekerekítés különbözik.
Hirtelen ennyi.
Xiaomi 13T
-
Graphics
Jómunkásember
Nem igazán ugyanaz a pocsolya szerintem:
- Nem melegszik
- Jó a GPS
- Jó az üzemidő
- Jó a teljesítménye is.Stbstb.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Icamingo
tag
válasz Viktor0610 #75 üzenetére
Mi 9 Lite-ra gondoltam.
-
Azie
őstag
válasz Viktor0610 #79 üzenetére
nekem full screenen van listázva apponként, plusz ott a led. szóval tényleg nem igazán értem mi a probléma. illetve igen, de ez nem a notch hibája, hanem a nyomorék fejlesztőké
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
törölt tag
Fura hogy a Mi 9T-t ajánljátok kamerában inkább. Nekem ennek a fotói jobban tetszenek mint amit a Mi 9T lő. Valszeg a felbontás különbség is, de éjjel pl. oda-vissza veri. Bár lehet ha ott is Bone csinálja a képeket és nem a Duna másik partján álló Parlament lenne az éjjeli példa ki tudja milyen módban, akkor jobban teljesítene.
-
tothmaxy182
őstag
Itt a hsz-ek között nem nagyon látok senkit a telefon kameráját boncolgatni, pedig szerintem lenne miről beszélni!
Csak nekem szúrja ki a szemem, hogy a quad-Bayer képek mennyire szarok a kézzel 16 megapixelesre kicsinyítettekhez képest? Ez mitől lehet? Mit ront el ennyire a telefon? Semmi más dolga nem lenne, minthogy lekicsinyíti a képeket 64-ről 16 megapixelre és mégis ennyire elszarja az egészet...Minden szavam magánvélemény!
-
-
WhiteWalker
nagyúr
- Nem melegszik - szoba hőmérskéleten... majd tavasszal/nyáron meglátjuk
- Jó a GPS - mit lehet ezen elrontani?
- Jó az üzemidő - 6-8 óra SOT 4500-as akksival elég harmatos...
- Jó a teljesítménye is. - PRO kiadás , alap dologJah ,és akkor jöhetnek egyéb app anomáliak mint , hogy " not compatible this device" , mert MTK SOC van benne.... Ennek igenis Snapi SOC-cal kellett volna jönnie! Nem is értem , miért kellett az MTK SoC , mikor volt utolájra Xiaomi telefonba ez a SoC? Teljesen érthetetlen ez a döntés Hogy sikerült ezt kitaáltni de tényleg?
[ Szerkesztve ]
-
dave_gahan
aktív tag
válasz WhiteWalker #86 üzenetére
Milyen appok nem működnek a G90T-vel?
-
Noukoum
veterán
válasz WhiteWalker #86 üzenetére
Szerintem Xiaomi play, vagy redmi 6 mondjuk
Egyébként tényleg túlparázod a dolgot, ez az MTK sem rossz processzor.[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Graphics
Jómunkásember
-
takysoft
tag
Miért akarnám ezt választani, ha az Mi 9 Lite pontosan ugyanennyibe kerül?
AMOLED kijelzővel, bár valamivel, de nem sokkal gyengébb kamerákkal...
Snapdragon SoC-velI will live forever or die trying
-
alex89
senior tag
Nem értem ezt a sok Mediatekkel kapcsolatos hurrogást. Túl azon, hogy ez sem egy rossz soc, most már Xiaomiéknál is van olyan széles termékpaletta, hogy nem kötelező ezt venni, ha ennyire nem tetszik. Hasonló áron és képességekkel ott van például mi 9 lite.
Az meg külön poén, hogy a telefon pozitív tulajdonságain -mintha nem is lennének- átlendülve már tudni vélik, hogy ez csak is rossz lehet''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
ProEvoFan
nagyúr
Xiaominak elgurult a gyógyszere.100K alatt nagyon sok(k) kiváló ár/érték telefonja van, amihez ebben az árszegmensben a konkurencia a közelébe sem ér.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Számomra csak a szokásos elcseszett előlap. Minden együtt van, amitől hányni tudnék. Innentől kezdve érdektelen az egész...
-
D013
aktív tag
Sokan szidják az MTK-t, pedig ez egy jó SoC. De összességében igazat adok, sőt, ráteszek egy lapáttal Kirin 970 tulajként (Mate 10 Pro), aki biztosra akar menni az Qualcomm-ot választ.
-
szkorhetz
őstag
válasz SkyLine3000 #96 üzenetére
Gyönyörű ez a telefon SZVSZ.
-
dave_gahan
aktív tag
válasz SkyLine3000 #96 üzenetére
Mivel van elcseszve? (Max a cseppnotch-ra tudok gondolni)
@D013: mi volt a gond a Kirin 970-nel?
@szkorhetz: sztem is! Csak túl nagy...
-
SkyLine3000
addikt
válasz szkorhetz #98 üzenetére
Ez ugye szubjektív. Azért is írtam, h számomra. Noccs, csepp, lekerekített, elnyújtott kijelző. Méretről nem is beszélve. Ezektől konkrétan falra mászok. Soha nem vennék ilyen telót.
Nekem ez az ideális: szögletes, mindenféle noccs nélküli 16:9-es kijelző, max 5-5-ben. Úgyh nem kell mostanában telót vennem.
Ki tudnék szaladni a világból az utóbbi évek telefon trendjeitől. Egyik szarabb, mint a másik. Nekem.(#99) dave_gahan : lsd. feljebb! Minden.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Tőzsde és gazdaság
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Peugeot, Citroën topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.