- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Ha hiszed ha nem a mai világban a redmi note 7 is kb 100EFt vagy felette lenne.De egyébként anno a redmi note 8 prot mikor vettem az se került ennyibe pedig ezerszer jobb volt. viszont most nézem a redmi note pro 11 5g vs redmi note11 prot a procijuk más de gondolom kamera ugyan az viszont más tesztekben nem volt ilyen szar a képminőség.
-
törölt tag
Az a baj a gyártóval jelenleg, hogy valami általában mindig hiányzik, hogy teljesen ne kannibalizálják fel a többi rengeteg szinte típusazonos modelljeiket. Ez így filléreskedés szerintem.
Nem tudom, lehet lesz olyan variáció is, vagy csak szimplán lutri melyikben lesz és melyikben nem, nem tartom valószínűnek, de a Xiaomi pont az a cég amelyikből ezt simán kinézem.
A barátnőm Xiaomija pont emiatt is (volt azért más baja is) repült a házból. A hangminősége vállalhatatlan volt, de fura mert újraindítás után az első hívás mindig jó volt a másodiknál ismét kezdte.
-
janeszgol
félisten
Én a tavalyi év egyik legjobb vételének (sőt, 100 ezer ft alatt a legjobb vételnek) tartottam a Redmi 10s telefont. A GPU semmivel sem gyengébb (Mali G74 mp4 = Adreno 619). A 4/64 már 53 ezerért elvihető, de a 6/128 is 80k alatt van. Annyi, hogy a nincs 5G. Viszont a Redmi 10s olyan erős telefon, mint a Note 11 legerősebb darabja (a cikk alanya). És jobb kamerákkal. Érezhetően jobb kamerával.
Őszinte leszek, én egyáltalán nem értem ezt az egész Note 11 családot. Amikor Bog megírta a bemutatót, elolvasva akkor sem értettem, hogy a Xiaomi mit akar ezekkel. Csak az egyik tag 5G-s. Ha mindegyik az lenne, akkor még azt mondanám, hogy jaja, hát kell tolni az 5G-s készülékek kínálatát. De csak az egyik 5G-s!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED monitor topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest