- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujvendeg
tag
válasz
janeszgol #37 üzenetére
T. Nagyúr! Természetesen kellő tisztelettel és halkan mondva: csakugyan a Samsung lenne maga a kiegyensúlyozottság? A kb. egyidőben megjelent S10e-ben és a Xiaomi Redmi Go-ban gyakorlatilag ugyanakkora akku volt (és csaknem 200 ezer ft árkülönbség), az A12 ne legyen vitatéma: egy dolog tehető vele, ki kell kerülni. A Samsung ma is gyárt - ha nem is Európának - 2 GB RAM-al telefont. Az S20 akkuideje katasztrofális, alig valamivel jobb a többi csúcskészüléké, amelyeket az S10-es családig visszamenőleg megfosztottak a teszteredményeiktől, mivel a GOS segítségével a gyártó 10 000 app révén manipulált, visszafogta az S-kategória telefonjainak teljesítményét. Mintha a Note 7 szó szerint életveszélyes, kapkodva összerakott "kézigránátja" nem lett volna elég lecke. Most rádobtak még egy lapáttal: az S22 - tapasztalatból és némi szerény tanulmányok alapján beszélek róla - szégyenteljes SoT-ot produkál, úgynevezett normál használat mellett - amiről senki nem tudja, mit is jelent valójában - 3-4 órát tud felmutatni, csaknem a magyar átlag-nyugdíj háromszorosáért - 3 év elteltével tetszettek a 3100-as akkut 3700-ra emelni (elméletileg), mert egyik sem teljesít annyit, amennyit a termékoldal közöl. Bravó! (És meg sem hallom a gyártók informatikai hadováját, mert az S22 házába akár 4500-as akku is beférne.) Ez lenne a kiegyensúlyozottság? Egy lapos dobozban egy mérték nélkül túlárazott, magában árválkodó telefon és egy kábel....Ehhez már komment sem kell.
-
aelod
veterán
válasz
janeszgol #69 üzenetére
Hát a note10s nem sokkal jobb mint a sima note10. Annyit a felár meg nem ér meg szerintem.
Őszinte leszek, én egyáltalán nem értem ezt az egész Note 11 családot. Amikor Bog megírta a bemutatót, elolvasva akkor sem értettem, hogy a Xiaomi mit akar ezekkel. Csak az egyik tag 5G-s. Ha mindegyik az lenne, akkor még azt mondanám, hogy jaja, hát kell tolni az 5G-s készülékek kínálatát. De csak az egyik 5G-s!
+1
-
válasz
janeszgol #37 üzenetére
Na, végre átment.
Szoftveres oldalról nagyjából egyetértek, de számomra a MIUI-al sincs probléma. Normális beállítás kérdéses. A Realme felülete viszont egyenesen jónak tűnik pár apróbb hiányosságtól eltekintve, viszont egyelőre kevés tapasztalatom van vele. Majd a Realme 9 Pro+-t akarom tesztelni, ígéretes a főkamerás teljesítménye.
-
válasz
janeszgol #34 üzenetére
Vonatkoztassunk már el a tesztelt készüléktől, nem arról beszélek.
Hanem mutass nekem a 120-100-80-60-40e Ft-os sávokban olyan Samsungot, amely tud annyit nyújtani, mint a kategóriák jobb, más márkájú okostelefonjai...
Ahogy írtam a céges policy miatt elég sok Samsunggal kerültem rövidebb-hosszabb kapcsolatba. Kialakult egy kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged