- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Nos, kicsit utánaolvasgattam, és kiderült, a Xiaomi sara, hogy ennyire elszúrta az AOD lényegét. Nem csak ennél a típusnál, hanem több amoled-es Xiaominál is írják ezt a 10 másodperces korlátot, amivel lényegében teljesen értelmét veszti az AOD. Mi szükség lehet vajon arra, hogy kijelző-lekapcsolás után még 10 másodpercig lássam az órát?
Írnak rá mókolós megoldást, a MIUI optimalizációt kellene kikapcsolni valamelyik menü mélyén, de az meg más kavarokat okozna a működésben. Szóval felejtős ez az opció, én ki is kapcsoltam az AOD-ot, mert amire kitalálták, arra használhatatlan ezzel a 10 mp-es korlátozással - by Xiaomi. -
Harkovz
aktív tag
válasz
PietPunto #341 üzenetére
Hello.Mi is most vettünk két ilyen telót a feleségemmel,én is ezt akarnám normálisan megoldani a led hiányát.Én nem is értem miért spórolják ezt ki,vagy miért nem oldják meg,egyszerűen kéne egy pont ami villog a kijelzőn mikor van valami és kész.Bonyolítani sem kéne,a kijelzővel is meg lehetne oldani ha már amoled.Villogjon egy ponton különböző színekben és kész.Ennyi.Érthetetlen.
-
GEPESZ66
veterán
A barátnőm telefonjára szeretném felrakni az Idékép-et.
Hogyan tudom beállítani, hogy a gyári időjárás app ne frissítsen automatikusan? -
Voice24
őstag
Pont ezt szeretném részletesebben megismerni, hogy mikor és mit tud jelezni az AOD. Mert ha csak annyit, hogy koppintásra, vagy közvetlenül a lezárás után egy animáció keretében mutatja pár másodpercig az időt és a töltöttséget, akkor az kb. halottnak a csók. Ha már oda kell nyúlnom a telefonhoz, hogy aktivizáljam az AOD-ot, akkor annyit erővel már a gombot is meg tudom nyomni, és AOD nélkül is látom az órát meg minden mást, az értesítéseket is. A neve az opciónak azt jelenti: mindig a kijelzőn. Hogyha itt nem lehet beállítani az állandó jelenlétet, vagy hogy értesítés esetén megjelenjen és ott is maradjon, akkor nagy humbuk az egész. Az értesítési leddel legalább láttam a telefonhoz való hozzányúlás nélkül is, ha hívásom, sms-em vagy emailem érkezett.
Tehát akkor konkrétabban kérdezek: ennél a telefonnál az AOD-ot be lehet állítani úgy, hogy amennyiben elmulasztott hívásom, bejövő sms-em vagy emailem van, akkor méltóztasson ezt a kijelzőn felém jelezni? Mert ha csak konkrétan felébresztve, hozzányúlva tudja ezt jelezni, vagy ha kizárólag az órát és a töltöttséget tudja mutatni, akkor valamit nagyon elszúrhattak ezzel a "Mindig a kijelzőn" opcióval. -
PietPunto
tag
Sziasztok!
Adott egy Redmi Note 10S, szeretném beállítani hogy az Always-on display folyamatosan aktív és/vagy paraméterezhető legyen. Lezárás után csak 10-15 másodpercig működik, utána teljesen kikapcsol a kijelző. Az AoD beállításait már átnéztem, ami feltűnt hogy az opciók között nem szerepel az elemek megjelenítése funkció (ellentétben az én Mi9 Lite-omnál).
Az lenne a kérdésem hogy ezt külön máshol találom, vagy én vagyok a béna!?
A tanácsokat előre is köszönöm.
-
tibaimp
nagyúr
Pont azért nem kell jelzőfény, mert van AOD, ami alapból mutatja az órát és a töltöttséget. Van külön menüje és beállítási opciója a Beállítások menü alatt. Beállítások -->Always-on display funkció és Képernyőzár alatt.
Értesítési hatás alatt tudod megadni, hogy mit tegyen a kijelző, mikor értesít téged, nálam ez a Csillagfény animáció.
Kb ennyi az AOD beállítása.
Annyi van még, ha rákoppintasz 2x a kijelzőre, akkor feléled az AOD és mutatja az időt és a töltöttséget, majd megint elalszik.Én ennyit állítottam és használok, ezek így jól működnek nálam.
-
Voice24
őstag
Hali!
Új vagyok a topikban, a mai napon lettem (remélhetőleg boldog) tulajdonosa egy ilyen kütyünek, egy Mi A2 Lite-ról váltottam 3 év után.
Látom, oliwire fórumtárs emlegette az allways on display funkciót, a felvillanó értesítéseket, nekem is ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, megszoktam már az értesítési ledet. Tehát az lenne a kérésem, hogy valaki le tudná írni röviden, de a lényeget tartalmazóan az AOD beállítási lehetőségeit, esetleges apró trükkjeit? Nyilván alap az óra, az akksi, nekem fontos lenne az elmulasztott hívás, bejövő sms és email jelzése, meg ugye hogy hogyan és meddig jelezze ezeket. Köszönöm előre is! -
oliwire
őstag
Sziasztok!
Páromnak a Note 10S-e azt kezdte el csinálni, hogy ameddig nincs megnézve az értesítés, addig fel-fel villan az Always on Displayes értesítő (pulzus), egész éjszakán át akár. Ez természetes? Ki lehet kapcsolni? Még a ne zavarjanak mód meg az éjszakai üzemmód miatti értesítés miatt is felvillan.
Mi lehet a gond? -
tibaimp
nagyúr
válasz
Cpt. Flint #330 üzenetére
Jogos! Pedig jó dolog az okos tok, mert én pl. a Honor-ral a tokon keresztül simán fel tudtam venni a hívást, láttam az órát, stb.
Direkt nézegettem, én sem találtam ebben a telefonban ilyen opciót.
Attól persze lehet én voltam figyelmetlen. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Cpt. Flint #328 üzenetére
A Honor 8-nál is volt ilyen.
-
Cpt. Flint
tag
Sziasztok! Ezen a telón nincs okostok mód? Vettem hozzá smart tokot, de kinyitásra/becsukásra nem xsinál semmit, 3s a beállításokbanbsemntalálok erre semmit. (MI 8-nál ez kül9n bekapcsolható opció).
-
ChRiS_RS
aktív tag
-
-
LadaLord
aktív tag
Inkább adnák már ki a 13at.
-
Sakira
tag
12.5.15-ös frissítés érkezett a telefonra.
-
tibaimp
nagyúr
Hangalapú hívás van a telóban? Vagy valami app rá?
-
Docsa2
lelkes újonc
Sziasztok! Hála nektek tovább tudtam faragni a telómat. Nem egyszerű, hogy hozza a p20 lite elvárásokat. Amiért ide keveredtem, az a közelség érzékelő gond volt. Aztán megoldottátok nekem az üzenetek állandó kijelzését is.
Nagyok vagytok! Talán csak annyit azoknak akiket zavar, hogy állandóan világít az óra: Én egy fekete háttérképet raktam be, csak az üzenet kijelzés opció van bekapcsolva.
-
Nozy82
tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki,hogy tudnám megnézni mi meríti az akkumulátort? Elmúlt pár napban alig használom a telót mégis egy nap alatt lemerül.
Tegnap este 92%-ról reggelre 28% merült. Akkumulátornál az van, hogy az Android rendszer meríti legjobban, de vajon mi pontosan? -
United7078
csendes tag
Na ezt is sikerült megtalálni.Ha ranyomok a számra a hívásnál eleve írja,hogy tiltott.És ott van,hogy tiltás feloldása.
-
ludla
őstag
Sziasztok! Olyan gondom lenne a rendszerrel nem találom benne a Hívástiltó funkciót, hiába írom be a keresőbe tiltólista csak a bluetooth tiltási funkciót dobja be, viszont ha ismeretlen hív akkor előjön a funkció
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Redmi Note 10S egészen konkrétan a Redmi Note 10, csak lecserélték a lapkakészletet, kapott egy magasabb felbontású főkamerát és NFC-t. Meg vegy vastagabb árcetlit.
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest