- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #1006 üzenetére
Bocs a Leírás link lemaradt.
Itt van egy leírás nem is kell telepíteni a TWRP hogy hogyan kell én azt használtam, és működik.
Forrás Cunaja
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bsanzika
tag
Tisztában vagyok vele, hogy létezik újabb verzió, amit nem egy oldalról le is lehet szedni, ezért írtam oda, hogy OTA, mert a kérdés is arról szólt... Az pedig szerintem a kérdezőnek érthető volt, hogy a Telekomhoz milyen kötődése van a telefonomnak.
De köszönöm szépen a kiegészítést.
2gb ingyen felhő tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/AACGXFiKSRj59u0ldEvB1--_EMSApcEsaFU?src=global9 --- Használd egészséggel!!! :)
-
icewatch
újonc
Szia! Lenne egy kérdésem feléd! Neked a telefon, mióta frissítetted 12.5.2.0-ra neked nem laggol, akad a rendszer? Mivel én 2 héttel ezelőtt felraktam ugyan ezt a verziót, és a telefon teljesítménye nagyon lecsökkent. Lehet azért történt ez, mivel az a verzió még béta volt. Most a 12.5.1.0-ás verzió van fent nekem, nem tudom, hogy frissítsek-e vagy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest