Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
Új hozzászólás Aktív témák
-
karsany
csendes tag
válasz
Alarikman #505 üzenetére
Kösz a választ. Biztosra mentem, kicserélték egy másikra a vodánál, mert, még benne voltam a három napban. De úgy látom ez is hasonlóan merül. Igaz ma nyúztam eleget, játék, némi filmezés , telefon, Messenger hívások. Reggel hatkor szedtem le töltőről. Most van 29%on délután fél három.
-
karsany
csendes tag
Egy kérdés a redmi note 10 pro-val kapcsolatban. Mennyire normális az, hogy egy 1 napos telefont, a letöltés kb 7-8 óra alatt 100%ról nullára merít? Kb 12 gigát szedtem volna le. Este 10től reggel hatra lemerült, ja és még csak le sem jött az összes adat. Vodafone mobilnetet használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- Tenisz topic
- Ingyenes az Epic Store-ban a Tiny Tina's Wonderlands
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest