Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
válasz
snorbi82 #599 üzenetére
Laptop.
Legelőször win 10-zel próbáltam a mi unlock tool-t. Azzal semeddig se jutottam, fel se ismerte a telefont az unlock tool.
Aztán vhol olvastam, hogy próbáljuk meg win 8-cal. Ezzel már eljutok odáig, hogy elvileg csak ki kellene várnom a 168 órát az unlock-ig. De ezt már kétszer megtettem.
Az általad javasolt XiaomiTool is szépen gördülékenyen megy - a fentebb bemutatott hibaüzenetekig. Szintén win 8 alatt, mert a win 10-es gépemet közben eladtam.
A Driver booster-t használom driver frissítésre, elvileg minden friss.
De akkor még küzdök vele. Megpróbálok letakarítani mindent a gépről és elölről kezdeni.
Köszi a türelmet mindenkinek -
llll
senior tag
válasz
snorbi82 #574 üzenetére
...ha ezzel a xiomitool v2-vel szeretnék romot cserélni, akkor is ki kell nyitni először a bootloader-t?
Mert az egyszerűen nem sikerül. Látszólag anélkül is lefutott az új rom telepítése, de a legvégén vmi hibaüzenettel zárt. (Sajnos nem fotóztam le, mert idegállapotba kerültem) Se ezzel, se a mi unlock tool-lal nem nyílik a bootloader. Utóbbinál már kétszer vártam meg a 168 órát és az agyfasz kerülget. Még a fejlesztői beállítások is "visszazáródott", újra fejlesztővé kellett válnom. Ilyet még nem is b@sztam.
Kb 5-6 teló után most nagyon-nagyon csalódott vagyok a xiaomi-ban. -
Nashville
tag
-
llll
senior tag
válasz
snorbi82 #574 üzenetére
Azt a progit ajánlotta minden leírás és videó, amit találtam. De a 14 napnak sztem azután kellene elkezdenie ketyegni, miután kattintottam az "unlock"-ra.
(Vagy nem?)
Mert pont az a gondom, hogy arra már nem tudok kattintani. Nem tölti be az unlock tool a készülék adatait.
Mindenesetre megpróbálom ezt is, amit te mutatsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyre több a reális alternatíva bőven százezer alatt is, nyilván vállalható kompromisszumokkal. A Redmi Note 10 széria alapmodellje azért tud mivel kompenzálni. Már, ha nekünk pont azok a paraméterek fontosak.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest