Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
válasz
snorbi82 #574 üzenetére
...ha ezzel a xiomitool v2-vel szeretnék romot cserélni, akkor is ki kell nyitni először a bootloader-t?
Mert az egyszerűen nem sikerül. Látszólag anélkül is lefutott az új rom telepítése, de a legvégén vmi hibaüzenettel zárt. (Sajnos nem fotóztam le, mert idegállapotba kerültem) Se ezzel, se a mi unlock tool-lal nem nyílik a bootloader. Utóbbinál már kétszer vártam meg a 168 órát és az agyfasz kerülget. Még a fejlesztői beállítások is "visszazáródott", újra fejlesztővé kellett válnom. Ilyet még nem is b@sztam.
Kb 5-6 teló után most nagyon-nagyon csalódott vagyok a xiaomi-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre több a reális alternatíva bőven százezer alatt is, nyilván vállalható kompromisszumokkal. A Redmi Note 10 széria alapmodellje azért tud mivel kompenzálni. Már, ha nekünk pont azok a paraméterek fontosak.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest