- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
Nashville #586 üzenetére
Ennyire részletekbe menően nem vagyok jártas. Az akku optimalizálás biztosan gyárin van, automatikusan induló alkalmazásom nincs, azt nem tudom hogy a lakatolás azonos-e az alkalmazások zárolásával? Amikor próbálgattam, akkor zárolva volt az alkalmazás, viszont nem tudom hogy automatikusan indulóra be volt-e állítva. Lehet hogy próbálom még, de Admin jogot biztosan nem adok neki. Érdekes hogy a Huaweinél beállítottam az Admin jogot, de ott semmi nyöszörgés nem volt a telefon részéről.
-
OldMike
őstag
válasz
Nashville #584 üzenetére
A Screen Lock Pro-t még az előző telefonomhoz (Huawei P9 Lite) vettem meg, ott nagyjából működött. A lezárás a lecsukással mindig jó volt, de az ébresztés nem. Ha 1-2 óráig nem használtam a telefont, akkor nem ébresztett. Viszont jó volt a mozgással ébrentartó funkció.
Áttelepítettem az RN10-re, de azon csak Admin Lockkal akarna működni, és azt a telefon nagyon nem szeretné engedné. Azt hiszem én sem szeretnék ennyi jogot adni egy alkalmazásnak. A Smart Lockot engedtem, de azzal nem működött. A mozgatásos ébrentartás rövid ideig jó, de 10-15 perc használati szünet után mintha nem is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest