Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Google Pixel topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Mobil flották
Hirdetés
-
Megjelent a The Elder Scrolls: Castles (Mobil)
gp A régiós tesztek után mostantól elérhető lett a teljes kiadás Android és iOS rendszerekre.
-
Izgalmas újdonságra bukkantunk a Beauty Expon
ma A német Geske teljeskörű arcápolási rutint kínál okos arcápolási eszközökkel, saját fejlesztésű kozmetikumokkal és magyar nyelvű társalkalmazással.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
roli543
őstag
Szerintem a 9T sorozatot eleve nem kellett volna kiadni és akkor ez ertelmesebb ajánlat lenne.. nem rossz de most nincs meg a varázs, azt inkább a Pro viszi majd. Az NFC hiányát egyszerűen nem ertem....
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
NoMagix
addikt
Ha lenne benne NFC, azonnal venném leváltani a mostani Sam A31-et!
-
Doki42
őstag
Jó a cikk, grat 👍
A teló nem rossz szerintem ennyi pénzért. Bár én nem venném ezt...Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
novinyul
veterán
Tud a Xiaomi ha akar, néha igazi birkák tudnak lenni Az NFC miatt kiadni a Note 10S-t(meg 64Mpx kamera) az igazi baromság kategória.
Volt nálam is teszten a Note 10, de az NFC hiányán kívül nem tudtam nagyon belekötni. Zene hallgatásra a Poweramp-t használom, sokkal jobb mint a gyári. A hangszórók elég szépen szólnak(azért nem MI10 szint) a térerő és a wifi kifogástalan volt, ahogy a beszéd hangszóró ereje is. A kamera még elbír egy frissítést, de van rá Gcam . Ami baromi jó az a telefon mérete, mostani mezőnyben tényleg kompakt a Note 10. Az akkumulátor pedig tényleg rendben van.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T - Retro telefonok
-
Dinter
addikt
Az általános rendszersebesség milyen? Egyáltalán nem játszom, viszont számok alapján a SD768 és a 4GB RAM nem túl izmos, viszont régóta szerettem volna AMOLED-es telefont kipróbálni. Igaz, egy Note 5-t használok, amihez képest valószínűleg minden gyors lenne, de akkor már olyat vennék, ami tényleg (majdnem) mindenben tetszik.
Ezért gondoltam, hogy megvárom a 10S-t és megrendelem early bird áron, ott ami zavar, hogy a SoC elvileg többet fogyaszt, ez a gyakorlatban nem tudom mennyire érzékelhető. -
margithid
veterán
Redmi note 10et akartam, de inkább poco x3 pro mellett tettem le a voksomat.
Nem sokkal drágább, cserébe sokkal erősebb SOC, 6/128,és van nfc -
batai15
félisten
Nem értem ezt a modellt note 9 pro tulajként.
-
novinyul
veterán
Semmi gond nem volt vele. Az Snapi 678 egy érdekes proci lett, erősebb a 712-l, közel a 730 szintjén van.Melegedést nem tapasztaltam, szóval nem lett rossz. A 4GB ram lehet valakinek kevés, de normál használat mellett elég. A 64GB belső tárhely meg a bővíthetőség miatt nem probléma(nem kell beáldozni egyik sim kártyát sem miatta) Egyedül nálam is az NFC hiánya verte ki a biztosítékot Persze arra ott a Note 10S és a Pro.
-
törölt tag
Manapság azért illene minden telefonba NFC-t tenni.
-
Dinter
addikt
Mire használjátok az NFC-t? Nem hiszem el, hogy kényelmesebb feloldogatni a telefont és azzal fizetni, mint a kártyát használni.
helixP: A bérlet is egy érdekes kérdés, nekem ott is kényelmesebb egyszer megvenni a papírt, mint minden elsőajtós utazásnál a QR kódot olvasgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Érdekes, hogy az NFC még mindig nem alap ebben a kategóriában.
Dinter: Az csak ott van a zsebemben, elég az ujjlenyomatolvasóval feloldani. (ha az órámmal tudnék fizetni, akkor meg a fejhallgató miatt ugyanúgy kéne az NFC,. Kényelmesebb azzal csatlakozni, mint a menüben előkeresni, ha egyszerre több eszközzel is használod és éppen másikhoz van kapcsolódva)
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
helixP
nagyúr
Hidd el. Mióta online a bérlet is, nem is használom, sőt most épp nem is tudom, hol a pénztárcám
Bérlet +1: fizikailag nem kell sem sorban állni, sem jegy automatát keresni. Fotelből veszem meg.
Feloldogatni a telefont? Úgy érted ugyanúgy hozzáérni a kijelzőhöz, mint minden esetben, amikor használom?NFC+1: automatizálások. Hazaérek, NFC-cetlit érintek: WiFi-re fel, hangerő fel, kékfog off. stb. Ennek a fordítottja ébredés után. Autóban más funkcók.
A cikkhez: nem kicsit mókás, hogy a Note széria végén az a konklúzió, hogy " a panel pedig kisebb, mint az átlag képernyőméret a kategóriában". A NOTE termékcsaládban...
Xiaomi, nem kéne tovább kábszizni.[ Szerkesztve ]
-
-
tDr1v3r
veterán
Nem kell túlzottan nyomogatni hozzá a telefont, nekem iPhone-on konkrétan két gombnyomás, arcfelismerés aztán fizethetek is. Jelenleg sajnos annyi idő mint kivenni a tárcából (maszk miatt csak passcode játszik jelenleg), de átlagban gyorsabb szokott lenni, meg gyorsabban nyomonkövethetők a tranzakciók is így nekem.
Ez a fizetés... otthon meg NFC-t használva tudok több dolgot triggerelni (éjjeli szekrényre lerakva bekapcsol a DND, Airplane mód, világítás lekapcsol; konyhában kávéfőző mellé lerakva elindul a kávéházas playlistem, dohányzóasztalon megfelelő helyre rakva kapcsol be a TV és a PS, ilyenek), ami már ad annyit az életemhez hogy alap legyen bármilyen telefonnál az NFC megléte.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
janeszgol
félisten
Az elso oldalon a tablazatban rossz a nev!
Ha lenne benne NFC, meg a kulonosen is ramehetne. Nekem a "fokameras" fotok tetszenek. Mostanaban nagyon rafekudt a kamerara a gyarto. A videok is jok.
Tetszik ez a Note 10. Nagyon tetszik.A macska meg cuki.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Kiborít a Xiaomi.
Úgy játszanak az NFC-vel, mintha kötelező lenne.Egyszer van, egyszer nincs.
Én is nagyon szeretem az NFC-t. Kényelmesebb, mint a kártya, és egyszer megmentett, mikor minden cuccom itthon hagytam, és a kasszánál jöttem rá, hogy a bankkártya sincs nálam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
janeszgol
félisten
válasz Viktor0610 #20 üzenetére
Nem ertem miert kezeli ugy az NFC-t, mint mas gyarto az infrat. Aranybu' van.
-
tDr1v3r
veterán
Legjobb kimaradt: apumnak BT-s ütvecsavarozója van (Milwaukee), van hozzá app amiből lehet állítani a nyomatékot. NFC tag ott virít az akkumlátoron, csak hozzáérinti a jópár éve is belépőmodell Samsungját és indul is az appja. Ezzel szó szerint perceket spórol, mert nagyon tökölősen kezeli a telefonját...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
janeszgol
félisten
Ket ember is hasznal NFC tageket. Ez izgalmas. Azt hittem kikopott mar ez az IFTTT-vel egyutt. Oke utobbibol sok atkerult a kulonbozo forkokba, sot a helyalapu cselekves is (amiket itt mondtatok, ejjel ezt csinaljon, meg a kulonbozo helyisegben azt stb) fellelheto valamilyen szinten.
De oszinten mondom jo volt olvasni ezeket. -
tDr1v3r
veterán
válasz janeszgol #23 üzenetére
Iszonyatosan jó dolog pedig, főleg most az IoT korában! Tervezek még mást is vele (alvós tag-hez szeretnék majd fűtésvezérlést is kötni ha majd korszerűsítve lesz az is itthon, mondjuk 23 fokról vegye le 19-ig a fűtést, húzza le a redőnyt ha majd motorizálva lesz, ilyenek), de jelenleg a modern technika egyik legnagyobb, otthon hasznosítható talányának tartom ezt.
-
Z_A_P
addikt
Csak en nem latom a tablazatban (Kijelző-teszt (a táblázat szétnyitható)) magat a Note 10-et, amirol maga a teszt szol?
OK
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz teló, főleg ennyiért, csak az nfc neces. A pro is jó ajánlat lesz, ha olyan 100 körül jön.
-
Shyciii
veterán
NFC+1: automatizálások. Hazaérek, NFC-cetlit érintek: WiFi-re fel, hangerő fel, kékfog off. stb. Ennek a fordítottja ébredés után. Autóban más funkcók.
Nah ehhez teljesen felesleges az NFC. Ráadásul plusz érintegetés. Ilyen funkciókat még nfc-s előtti telefonokban is használtam. Egyszerűen be van állítva, hogy ha a magán wifi-t érzékeli, akkor csatlakozzon fel, notebookom bekapcs. De persze ezernyi dolgot lehet állítgatni, a lényeg, hogy ehhez pont nem kell az NFC-vel bajlódni, érintgetni.
Ébredés utánhoz funkciók indítása, bekapcso,lásához megint csak totál felesleges plusz az nfc tag...
De nyilván aki szereti az nfc-tageket simítgatni, annak jópofa dolog, csak éppen "kőkorszaki" dolog, mikor full automatán is mehetnek ezek a dolgok. -
Shyciii
veterán
Amúgy aki azt mondja hogy nfc-s telefonnal kényelmesebb fizetni, mert ugyanúgy telefon elővesz, képernyő megérint, majd felold, annak azért elmondanám, hogy nálam ez úgy megy, hogy pénztárca elővesz (ugyanúgy könnyen elérhető a zsebemben), és azonnal érintek vele. Nem kell se kártyát elővennem belőle, sőt a feloldani sem kell a pénztárcát, hogy lehessen vele fizetni Pénztárca meg mindig nálam van, hiszen benne vannak az iratok, személyi, jogsi stb, ami nélkül ugye nem kellene járkálni ha bármi olyan adódik. Kevés papíralapú pénz meg szintúgy kell, mert nemegyszer futottam már olyanba bele, hogy épp nem működött a terminál, így kp-val lehetett fizetni, úgyhogy részemről továbbra sem látom azt a fene nagy kényelmet, egyszerűséget az nfc-s fizetésben.
-
veterán
Szoktam sokkolni az Y generációt azzal, hogy a pénztár előtt a sorban állva előveszem a jó kis ütött-kopott bőrtokban lévő Nokia 5110-es mobilomat, amivel begyűjtök legalább tíz lesajnáló pillantást, de utána az állukat keresik a fiatalok, amikor a telefont odateszem a POS terminálhoz és fizetek vele.
Nyilván azt nem kell nekik tudni, hogy a bankkártyám be van dugva a telefon bőrtokjába a tok és a telefon közé
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
bollokcs80
Korrektor
A Pro verziója lesz itthon? Némileg drágább ugyan, de jobb SoC, jobb kamera és NFC is van benne. [link]
B.Cs.
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz bollokcs80 #33 üzenetére
Némileg drágább? 280 dollár vs. 200 dollár az áruk (vagyis itthon 115-120 eFt lesz a Pro verzió ára )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Sys85
veterán
válasz #40993792 #31 üzenetére
Nekem is hasonló.
Vékony kártyatartó,jogsi (személyazonosság igazolására jó),lakcímkártya,Tb kártya és ennyi.Ha nagy ritkán van nálam kp,az a kevés meg megy a zsebem mélyére.
Forgalmi a kocsiban van (faluhelyen zárt riasztós garázsból elég kicsi az esély az ellopásra).
Mindig is utáltam kitömni a zsebeim (főleg nyáron,amikor kevesebb a zseb),a “homártasi” meg nem az én világom.
Amióta megvan az Apple Watch még annyi ideig se tart fizetni mint mobillal,a kártyához mérten meg aztán pláne gyorsabb (plusz kisebb eséllyel lopják el az órát,nincs olyan sem hogy otthon/kocsiban/akárhol felejtettem,vagy elhagytam a kártyát).Jó dolog az NFC,hiába nem értik sokan mit szeretünk rajta. -
novinyul
veterán
Lesz igen! Sajnos 100 felett lesz a hazai ára.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Donki Hóte #35 üzenetére
Bocs, közben utánaszámoltam, talán nem szerencsés így a megfogalmazás. Mindenesetre a 9Pro is így indult és mostanra már beesett 90k környékére (6/128).
B.Cs.
-
margithid
veterán
válasz Donki Hóte #35 üzenetére
Nem értem ki fogja venni a prot ennyiért.
Ali spanyol szállításos árra leszek még kíváncsi. -
ProEvoFan
nagyúr
Tech2 szerint május körül. Amúgy tesztelte már a telefont.Szerinte 110K lesz itthon az ára.
Véleményem szerint Best Buy lesz ha tényleg ennyiben megáll az ára. -
B Ádám x
csendes tag
Hát ez nem lett nagy durranás, poco X3 nfc hez képest max az amoled előny, minden másban gyengébb. Ár érték arányban nem ez a legjobb xiaomi telefon.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- Eladó (1 napos) Xiaomi Redmi 13 Midnight Black!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen