- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Előre leírom, hogy én nem használok nfc-cetliket mert nem jöttem rá nálam mi pluszt adhatna az életemhez. Ellenben azt, hogy lehelyezem az asztalra a telefont, nem nevezném 'érintgetésnek'. Így is - úgy is lerakom a kezemből, az egyedüli különbséget csupán abban látom, hogy nem véletlenszerűen, hanem adott helyekre.
Biztos jó dolog az automatika, meg a wifi alapú vezérlés, de nem tudom, hogy pl. az emelet-földszint között hogy tenne különbséget nálam, hol vagyok. Vagy ha az udvarban (vagy egyáltalán bárhol) a kocsiban ülök, vagy mellette állok, meg hogy kocsival megyek-e el otthonról, gyalog, vagy éppen biciklivel.
Nálam a kocsit indítva az autórádió automatikusan indítja a spotify-t, igaz a BT-t sosem kapcsolom ki, de annak aki viszont kapcsolgatja, egyszerűbb, ha a tartójába téve a telefont, az nfc kapcsolgatja a BT-t és a zenét. -
Szoktam sokkolni az Y generációt azzal, hogy a pénztár előtt a sorban állva előveszem a jó kis ütött-kopott bőrtokban lévő Nokia 5110-es mobilomat, amivel begyűjtök legalább tíz lesajnáló pillantást, de utána az állukat keresik a fiatalok, amikor a telefont odateszem a POS terminálhoz és fizetek vele.
Nyilván azt nem kell nekik tudni, hogy a bankkártyám be van dugva a telefon bőrtokjába a tok és a telefon közé
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest