- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Van egy ilyen NOte10 5G-m nem túl régóta.(Egy Note8T-t váltott) és van egy olyan problémám vele, hogy az NFC rendszeresen kikapcsol, amit akkor veszek észre amikor fizetni szeretnék a telefonnal.
Járt már így valaki?
Jó régóta használok MIUI-t és XIAOMI-t, és bár nem tartom magam hardcore professional Usernek, azt gondolnám van benne a gyakorlatom, de most kicsit elvéreztem.
Van ebben valami energiatakarékos Lóf@sz? vagy valami beállítás ami rendszeresen kiOFFolja az NFC-t?
Vagy mitől lehet ez?
Bekapcsolom, működik egy ideig,aztán random idő múlva ismét azt tapasztalom, hogy OFF álllásban van az NFC a beállításokban
A Note8T-vel semmi ilyen problémám nem volt...
Egyszer bekapcsoltam az NFC-t és onnantól kezdve csak használtam(fizettem), nem kellett állandóan kapcsolgatnom
A válaszokat előre is köszönöm... -
akos727
senior tag
Gcamnak [ez] a verzója sokkal jobb képeket csinál, mint a gyári alkalmazás. Sokkal teltebbek a színek, nem olyan fakó/fátyolos mint a gyárival, több a részlet, stb... Egyetlen, hogy mintha magasan tartaná a zárídőt, ezért mozgó tárgyakat nem olyan jó lőni vele. Front kamera is jobb képeket csinál, éjszakai mód is van rajta, ami sokat dob. Illetve mindkét kamerához van hdr meg hdr+ mód, amivel a legtöbb ember szemének még jobb fotókat készít.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
Én meg a sima note 10 et cseréltem le az nfc hiánya miatt. Nap szinten kb 10x használok nfc t. A cégnél a kávé autonata fizetésnél, vásárlásnál, csak nfc vel fizetek mindig
-
törölt tag
Sziasztok ! Esetleg tudja valaki, hogy alkalmazás klónozás lehetséges? Két vibert szeretnék használni.
-
Csabi-42
újonc
Sziasztok. Van valamilyen lehetőség arra, hogy alkalmazáshoz, a "gyári" fényképező helyett másik kamera alkalmazást válasszak?
-
akos727
senior tag
Sziasztok! 90hz-re kapcsolva a kijelzőt mennyivel merül gyorsabban, mint 60 hz-en? Akár kijelző időben, akár sima használatot nézve. Köszi!
-
akey
tag
Sziasztok,
Találkoztatok már ehhez a készülékhez való GCAM verzióval?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget! -
SirRalph
csendes tag
Redmi 5G m van és szintén szenvedtem a Messengerrel. Leszedtem a Messenger Lite ot és a értesítési problémáim megoldódtak. De mivel lite nincs buborék se képrnyőmegosztás részmegoldásnak tekinthető. De stabilabb és nem várakoznak az üzenetek órákat.
Remélem evvel kezdenek majd vmit mert nekem is hiányzik ez a buborékos értesítés. -
vegyszer
addikt
válasz
matyiroli #38 üzenetére
A zasszonypajtás is küzd a messagerrel. Érdekes, mert le van lakatolva, automatikus indul, de van, hogy akkor jön neki 3 óra minden üzenete (ekkor persze kitartóan minden egyes üzenet pittyeg), amikor belép az appba.
Más telókon is ismert app hiba.- Létezik olyan tok/beállítás, hogy flip tokot kinyitva egyből oldjon fel a képernyőzár? Valami spéci tok kell hozzá?
Ehhez Hall szenzor kellene. De nem tudok ilyenről.
Bár a MIUI csinált anno zseb módot, de azt nem tudom, hogy része-e még a rendszernek mára -
matyiroli
tag
Sziasztok!
Pár napja használok Redmi Note 10 5G-t, előtte P Smart 2019-em volt. Nagyon tetszik az új telefon, de van pár dolog, amit nem tudtam beállítani (előző telefonomban működött):
- Messenger buborék megjelenítés nem működik.
- Messenger értesítés nem érkezik, jobb esetben csippan egyet, hogy jött egy új üzenet.
- Előző telefonomon volt értesítési led, ezen ugye nincsen. Használ valaki olyan appot, amivel ezt meg lehet oldani és működik is? Próbáltam párat (NotifyBuddy, AOE, aodNotify), de egyik sem működik.
- Létezik olyan tok/beállítás, hogy flip tokot kinyitva egyből oldjon fel a képernyőzár? Valami spéci tok kell hozzá?Köszönöm a válaszokat!
Üdv.: MR
-
e_david
tag
Sziasztok! Létezik erre a telefonra xiaomi.eu ROM? Én nem találtam még, de hátha.
-
Tarisznyarák
tag
Valaki ki tudná próbálni milyen sebességet tud usb tethering vagy wifi hotspot üzemmódban ez a telefon vagy a poco m3 pro 5g? 4G-n is elég, nekem modemnek kellene, vezetékes internet helyett.
-
ghorinka86
csendes tag
Honnan a tüdőből szeditek ezt a villódzos amoledet? Az nem számít, hogy ha rásüt a nap, akkor semmit nem láttok rajta?
-
LadaLord
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, h csak én nem olvastam elég figyelmesen, de a szokásos oldalon nem láttam megemlítve, hogy van-e ebben a készülékben értesítési led. Ezért kérdezném, hogy van-e benne?
Köszönöm előre is!
Üdv,
T. -
ORCA58
addikt
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
A telefon szinte mindig nálam van, pénz és bankkártya szintre soha, így NFC nélkül fizetni sem tudnék sehol. Tehát az NFC követelmény nálam is, de a cseréhez kivárom a hűségidőt. (elhasználtam TV vásárláskor)
Namelesske
Tárcsázó szempontjából a telefon tök mindegy, mert évek óta a a család csak a True Phone Dialer & Contacts & Call Recorder appot használja. Ennél jobb tárcsázó névjegy app szerintem nincs. (rekorder is van benne) [link] -
charg
tag
Lesz ebből itthon 6gb-s?
-
Felesleges plusz kiadás , az 5G- s kiadást a Pro kellett volna , hogy megkapja.
-
odani
tag
"Fapad 5G Xiaomi-módra" - szerintem már ennyi alapján is bármelyik MA törzsolvasó meg tudta volna írni a tesztet látatlanban.
Kicsit sajnálom ilyenkor a szerzőket, nem gondolom, hogy kihívásként élik meg a munkájukat.
-
RoBos
senior tag
Ez akkor most az indiai RN10T 5G?
-
Tschubi
tag
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
Így írtam: szerintem.
-
HawerKing
őstag
egy jo eros tabot adnanak mar ki amoledel es 120hz vel elfogadhato aron
-
janeszgol
félisten
Általánosságban írom. Ez a melegedés annyira felbac agyilag. Fogdossuk ezeket a melegedő vackokat. Egyik-másik megfoghatatlanul forró lesz.
Ezek már inkább csak ragasztva vannak. Oké valamennyire hőálló a ragasztás, de a sok pénzért megvett telónál aggódjon az ember, hogy ne menjen tönkre, ne kelljen gariztatni a telót?
Remélem lemegy ez a kamera fétis, meg kijelzőfétis, meg az egyéb látvány baromságok, és inkább rátérnek arra, hogyan küszöbölik ki a melegedést. -
vegyszer
addikt
Mit is mondjak, teszi a dolgát.
Mind az asszony mind a teló!
De a minap magától újraindult. (a teló)
Máskor melegedett töltés közben annyira, hogy ki is írta ezt. Valószínűleg vissza is vett utána a töltési színekből egy párat.
Melegedés más teló esetén is volt már, főleg így, 30+ fok feletti szoba hőfok esetén.
A reboot meg kérdéses, lehet, hogy biztonsági frissítés volt, de csak a pin kód kérő képernyőről tudjuk, hogy volt. -
vegyszer
addikt
válasz
Namelesske #16 üzenetére
Nekem Hongmi 1, Redmi 3 Pro, Mi Mix 2, Mi Note 10 lite a sor.
A zasszonypajtás Redmi Note 4G, Redmi Pro, Redmi Note 7 után kötött ki itt.
Ezt a részét én se szeretem, de kötött voltam hol a gari, hol a céges környezet miatt. -
Fall-N
veterán
Nekem való ez a 10 5G, na nem az 5G miatt, hanem hogy nincs benne OLED. 6 GB RAM-mal már venném is. Na meg a 90 Hz sem rossz.
-
-
-
Alarikman
senior tag
Ez a teló ennyiért rendben van. A sima note 10 is jó. A pro lenne szuper, de az túl van árazva, még.
-
DS39
nagyúr
Az IPS kijelző ilyen kontraszttal kifejezetten pozitív.
Nem mindenki szereti a villódzós AMOLED kijelzőt.Ennyi pénzért ez nagyon korrekt ajánlat.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Asszonypajtás 5 hete nyúzza a topik alanyát.
Ugyan én választottam neki, de előtte Redmi note 7 (6/128) telója volt.
Az én választási szempontjaim közt az NFC volt az, ami az elődből hiányzott. És az, hogy NE amoled kijelzője legyen. És a kijelző széle NE legyen lekerekítve
Sajnos gyakorta alszik el youtube-on elkövetett zenehallgatás, RTL most, és hasonló alkalmazások használata közepedte álló kijelző mellett. Érdekes módon a Candy Crush soha nem kapcsolta le a kijelzőt.
A Xiaomi Redmi Pro készüléket nettó 4 hónap alatt égette be rondán. Többet se kap amoledet.Alapvetően meg van vele elégedve. De a Google féle tárcsázót, SMS appot utálja a MIUI-é után, amit 6 évig használt, meg a beépített hívás rögzítő is nagyon fáj, hogy nincs. Számos alternatív megoldást próbáltam már én is (a Mi Note 10 lite készülékem), egyelőre eredménytelenül...
-
janeszgol
félisten
Ebben a kategóriában ez a legjobb vétel. Minden van, ami nagy általánosságban szükséges: 5G, NFC, modern hardver, ami nem marad el kategóriatársaitól, 90Hz. Oké IPS panels, nem Amoled, de ez ízlés kérdése.
-
Tschubi
tag
A "sima" Redmi Note 10-ben nincs NFC. Ez szerintem fontosabb, mint az 5G hiánya.
-
Hol van olyan 5G szolgáltatás nálunk, ahol megéri a másik modell előnyös tulajdonságait az 5G képességre cserélni?
-
Doki42
őstag
A teszt tetszett
Nem igazán látom minek a többi mellé?...
Új hozzászólás Aktív témák
ma 70 ezer forintért kínálja a legfejlettebb mobiladat-képességeket az új Redmi, extraként említhetjük a 90 Hz-es kijelzőt, néhány szempontból viszont kevesebbet szériatársainál.
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest