Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
Sziasztok, nem akar tölteni, valami ötlet ?
Töltő kábelek fejek próbálgatva, más telefont töltenek.
Megjelenik a töltés kép, rezeg, majd eltünik -
Landsmann
addikt
No, ha már 5G-s a telefon, azt azért tudjátok, hogy alapból nem fog 5G SA hálózatokra felmenni? Ugyanis ez az opció le van tiltva. De feloldható a tiltás.
Itt a trükk hozzá.
Feltérképezett 5G SA cellák Debrecenben. -
Landsmann
addikt
válasz
perszeferenc #102 üzenetére
Applikáción keresztül, vagy a rádió honlapjáról hallgatod? Ha app,. nem lehet hogy az szakítja meg 30 percenként, mert esetleg fizetős? Én a Hu Rádió appot használom, igazu egy régi Samsungon, az megy szépen. Csak azt a rohadt hangerőt veszi vissza 20 óránként az Android, amit nem sikerült kilikvidálnom belőle.
-
perszeferenc
csendes tag
Sziasztok!
Online rádiót hallgatok BT-hangszórón keresztül és a zene állandóan leáll kb 30 perc után. Ha frissítem az oldalt újból szól, szintén 30 percig. Elég jól ismerem a MIUI-t, de erre egyelőre nem találtam megoldást. Ha valaki tudná mit kellene ezügyben tennem, legyen szíves írja ide le.
Köszi! -
Landsmann
addikt
Mikor csináltok egy képet, annak a mentése mennyi ideig tart? Kissé zavaró, hogy 2-3-5 másodpercig is karikázik a mentéssel, míg a többi telefonnál ilyen nincs. Semmi extra, tehát nem éjszakai felvétel vagy valami.
-
Landsmann
addikt
MIUI 14/Android 13 óta az Ütemezett ki és bekapcsolás valahogy nem teljesen kóser. Kétszer nem indult újra. Kikapcsolni kikapcsolt a megadott időben, de be nem. Kézzel kellett visszakapcsolni.
-
RAZR_v3
tag
Nekem Poco M3 Pro 5G készülékem van, nemrég frissítettem MIUI 14.0.1 Global ROM-ra. Ezzel együtt Android 13-ra frissült a telefon. Én csak 60 Hz-en használtam a kijelzőt, a sebességre nem volt panaszom MIUI 14-re frissítés előtt 60 Hz-en. 90 Hz alatt már a kezdetektől fogva nem voltam elégedett a teljesítménnyel. Most már 60 Hz alatt is úgy belassul a készülék néha, hogy egy üzenetet írni rajta is szenvedés tud lenni. Az akkumulátor üzemideje pedig érezhetően sokkal rosszabb lett a verziófrissítés óta. Factory reset se oldotta meg ezeket a problémákat nálam.
A kérdésedre röviden annyit szeretnék válaszolni, hogy 2 lehetőséged van sajnos:
1. 60 Hz-re váltasz, vársz több hónapot abban reménykedve, hogy a következő szoftverfrissítéssel a teljesítménnyel és akkumulátorral kapcsolatos problémák talán megszűnnek 60 Hz alatt. Az, hogy 90 Hz alatt gördülékeny legyen minden, esélytelen már szerintem.
2. Lecseréled a Redmi Note 10 5G / Poco M3 Pro 5G telefont, lehetőleg ne egy másik Xiaomira.Én a második opcióval élek, a 3. és egyben utolsó Xiaomi okostelefonom után most végleg hátat fordítok a MIUI szoftveres problémáinak. Hiába az ár/érték arány bajnok hardver, a kategóriájában nagyon jó kamera, ha a megjelenéstől számított 2 év elteltével szoftver szempontjából annyi kompromisszumot kellene már a felhasználónak kötnie, ami a felhasználói élményt tönkretenné.
Aki még nem frissített MIUI 14-re, inkább ne tegye!
-
D4ni
őstag
Sziasztok! 90Hz bekapcsolása után nagyon belassul a telefon. Ez megvolt az előző szoftverrel is, és a miui14-el is. Mit tudok ezzel tenni?
-
Landsmann
addikt
Feldobta, hogy van frissítés. 14-es MIUI. Ráböktem, demár nem volt letölthető. Pedig be van állítva az automatikus letöltés és telepítés. Kézzel keresve sem talál frissítést.
-
Landsmann
addikt
Hol lehet beállítani, hogy a megosztott fotókon (például bluetoothon átküldve) alapértelmezetten ne vegye le a helyinformációkat?
-
Landsmann
addikt
válasz
mobilizmo #91 üzenetére
Más wifi hálózaton is ugyanazt csinálja? Nekem két laptopot hajít le a router és az istennek nem lehetne rávenni hogy csatlakozzon. Újraindítás után oké. A routerben az érvényességi időt 1 napról 1 hétre állítottam. Azaz ennyi idő után osztana ki újra IP-t. Egyik laptopnál ez megoldotta a problémát. Lehet itt is hasonló a gond. Én nem tapasztaltam az enyémnél ilyet.
-
mobilizmo
addikt
Van valakinek olyan hibája (vagy hallott róla), hogy a csatlakozott wifi-n (otthoni) azt mondja nincs internet elérés. És tényleg nincs, de más telefonokkal nincs ilyen probléma. Wifi ki-be kapcsolás, repülős mód ki-be kapcsolás, telefon újraindítás nem segít. Ha elfelejtetem a telefonnal a wifi kapcsolatot és újra létrehozom, akkor egy darabig jó, de nem kell sok idő, hogy ismételten előálljon a probléma. Gyári rendszerrel van használva a telefon.
-
gyulaszu
senior tag
Jó reggelt közösség,
gyakorlati tapasztalat a Digi VoWifi használatával kapcsolatban van valakinek?
A gyári alap szoftveren kell mókolni hogy működjön?
Arra is van lehetőség, hogy mindkét slot-ban lévő mindkét kártya (különböző szolgáltató) egyidőben legyen fenn VoWifi-n a hálózaton?
Üdv -
Landsmann
addikt
Eddig egyetlen egy változást vettem észre. Működést nem befolyásol. Eddig, ha volt wifi kapcsolat, a térerő ikon mellé nem tette ki a VoLTE kijelzést. Az csak akkor látszott ha nem volt wifi kapcsolat, vagy lehúztam a redőnyt. Most ott van fixen, még más ikon is fér mellé. Nem is értettem miért veszi el ha van wifi ikon, hiszen a kameráig még bőven volt hely. Két kártya esetén wifiwel szerintem már nem fog kiférni.
-
Landsmann
addikt
Frissítés telepszik. 13.0.3 . Sok minden biztos nem változik, mert nagyon kicsi a verziószám különbség az előzőhöz képest.
-
Landsmann
addikt
Teszteltétek már, hogy napvilágnál szabad térben ha a telefon hátlapja felől süt a nap, akkor a kijelző világítása bekapcsol hívás közben? Azaz aktív lesz a képernyő és füllel szépen lehet a menüben mászkálni.
A közelség érzékelő korrektül működik, de akkor nem értem a napfény mit befolyásol? Elemlámpával nem tudtam megvilágításra bírni a kijelzőt, de a napfénynél azonnal aktív.
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Van már erre MIUI 13?
-
akos727
senior tag
válasz
matta2003 #74 üzenetére
-Érdemes: nagyon jó akku idő, 90hz kijelző, hangos hangszóró picike méllyel, alapvetően megbízható és gyors működés, nem fagyogat, sűrű az érintésvételezése a kijelzőnek, így nincs késés scrolling és hasomlók közben, az amúgy megfelelő kamerán sokat dob a gcam (sokkal részletesebb képek nappal és éjjel is, beleértve a front kamerát), szép/érdekes hátlap, nagyon jó hang jack csatlakozón, mindent irányító infra.
-Nem érdemes: 4gb rammal kb minden programot újranyit, ami pl. egy revolut és bank authorizáció közti ugrálás miatt rendkivül idegesítő tud lenni, notificationök késve érkeznek meg, lcd kijelző (fakóbb színek egy amoledhez képest és ugye nem tökéletes fekete), tok nélkül a telefon éle kicsit vágja a kezet, nincs ultra sézles látószögű kamera
Ezeket a saját szempontjaim szerint és tapasztalataim írtam. Összeségében szerettem ezt a telefont és ma is ezt használnám, ha nem törtem volna össze nagyon.
-
Landsmann
addikt
Telekom WoWiFi megy rajta, a Yettelnél várhatóan a harmadik negyedévben vezetik be. Digit nem volt módomban tesztelni, Vodafone-nál meg nincs.
-
Landsmann
addikt
válasz
matta2003 #74 üzenetére
Ami még fontos lehet: 2 SIM, vagy 1 SIM és SD kártya mehet. A 2 SIm és 1 SD kártya együtt nem, nem olyan a foglalat kialakítása. A neten vannak videók, hogy a SIM kártyát kicsit megmelegítve a műanyag cuhát lenyúzzák és gyakorlatilag a chipet ragasztják az SD kártyára és így használják. Én nem próbáltam, de több videót is láttam, így valószínűleg kivitelezhető ha nagyon kell.
-
Landsmann
addikt
válasz
matta2003 #74 üzenetére
Februárban vettem a készülékcsere program keretében, amolyan tartalék készüléknek, illetve némi mobilhálózati tesztelőnek. Tehát nincs mindennapi használatban. De van benne SIm kártya, folyamatosan be van kapcsolva. Amúgy a korábbi készülékekhez képest nem találtam benne hibát, kifogásolni valót. Véleményem szerint a 48 megapixeles kamera nem tükrözi a 48 mpix-et. A Redmi 9 8 mpix-es kamerája sem sokkal rosszabb. Elvileg esti felvételhez jobb. Próbáltam a Holdat fotózni, erre nem alkalmas. Elég szerény eredménye lett, pedig kézi beállítással próbálkoztam. Yettel VoLTE simán megy rajta, másik kettőt nem teszteltem.
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Aki használja ezt a telefont egy ideje, tudna írni pár sort, hogy miért érdemes/nem érdemes megvenni ezt a telefont?
Általános benyomások, tapasztalatok érdeklnek.
Előre is köszi a segítséget! -
Landsmann
addikt
2-es foglalatban nem lát semmilyen SIM kártyát. Találkoztatok már ezzel a hibával? Pedig működött, mert legelőször abban a foglalatban volt. A rendszerfrissítésben toltak volna el valamit?
-
Landsmann
addikt
Egy negatívot, amit nagyon sajnálok. Az állapotsor beállításánál eltűnt az a lehetőség, hogy a kamerakivágás elrejtése az állapotsor elmozdításával. Ez már nincs, csak 2 lehetőúség maradt. Így elég idétlenül néz ki az állapotsor. VoLTE kijelzés nem látszik ha wifi is be van kapcsolva, az adatforgalmi sebesség átkerült bal oldalra. Az eredeti verzióban még megvolt ez az opció. DE ugyanígy tüntették el a Redmi 9-ből is.
-
akos727
senior tag
A napokban feldobott egy update lehetőséget a telefon 12.5.4.0-ra. Aki felrakta, tapasztalt bármilyen pozitív/negatív változást?
-
Mi a fenét kell beállítani, hogy működjön a dupla koppos lezárás? Nyitó képernyőn működik csak. Szerinetem engedélyezve van a beállításokban.
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
A 4X telón volt Faternak Naptár Gyári alkalmazás,
ami mutatta kint az ikonon az aktuális nap számát.
De hiába költöztettem át, már nem kompatibilis ezzel.
Létezik erre a telóra ugyanilyen jól működő Naptár? -
akos727
senior tag
Elsőre egyetlen megoldás (szerintem) a factory reset lehet. Ha nem oldja meg, akkor garanciában vigyétek vissza.
Másodiknál szerintem valami olyan lehet, hogy pl gmailre van mentve a kontakt és nem szinkronizálja rendesen és ezért a számot írja ki (de ez is csak az én feltételezésem). Talán FR segíthet ezen is.
Én nem találkoztam ilyen hibákkal az enyémen. -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Anyumnak van egy ilyen telefonja, és két "idegesítő" dologgal kapcsolatban kérnék segítséget:
- az egyik kártyán a hívásoknál folyamatosan azt tapasztalja, hogy "elhallgat" a telefonja, a túlvégen csak simán "hahóznak", de nem hallják, majd bomlik a vonal
- ma reggel jött elő, hogy hívtam, és nem írta ki a nevem, csak a számom. Visszahívva nálam csörgött, tehát a nevem nyilván jól van bent a telefonkönyvbenÚjraindítás nem oldotta meg.
Mit lehetne ezekkel kezdeni?
-
kraftxld
félisten
Gondolkozok, hogy veszek egy ilyet apósnak.
A telefonhoz jár töltő / kijelzővédő / tok?
Vagy ezeket külön kell megvenni? -
Sokka
aktív tag
Ide is beszúrom a kérdésem, hátha...
Valaki találkozott már az alábbi problémával?
Adott egy Dacia Medianav, és egy (ill. kettő) Redmi Note 10 5g készülék. Ha beülök az autóba, a telefon azonnal jelez, hogy Android Autó elérhető. A fejegység még nem alkalmas a vezeték nélküli futtatására, így kábellel kell csatlakoztatnom. Ilyenkor viszont ahelyett, hogy feldobná az AA indítás lehetőséget, kb. 1 másodperces intervallummal fel-felvillan a telefonon a töltés jelző. Mindkét telefonon ugyanez a jelenség. Ugyanakkor az előző Redmi 7-es, és az azelőtti Redmi 4x készülékeimmel tökéletesen működik.
Mi lehet az a beállítás ezen az eszközön, ami esetleg elkerülheti a figyelmem?
Két kábellel is ugyanez a helyzet, úgyhogy annak hibáját kizárnám. Főleg, mivel a lányom telefonja ezekkel a kábelekkel gond nélkül működik. -
Hogyhogy nincs még sok hozzászólás sem itt, sem a Poco M3 pro-nál ami ugyanez a teló? Ár-érték arányban elég jók. Amoled nekem nem kell, egy Mi lite 11-et cserélek erre. 2 éve van meg az amoledes 9 lite, de szinte mindig totál kialvatlan vagyok. Kíváncsi leszek, hogy újra ips-sel javul-e a helyzet.
-
aszti75
senior tag
Kösz az infót!Éppen jókor,ugyanis tegnap vettem én is egy ilyen készüléket,de én sem találtam,hogy hogyan lehetne a memóriában tartani(lakatolni)az appot.
Redmi 9Pro után,valóban nekem is érdekes,egyben bonyolultabb megoldásnak tűnik.
Ami még érdekesebb,az a memória bővítmény opció. A kép magáért beszél -
ivatti10
aktív tag
Sziasztok!
Kellemes ünnepeket mindenkinek! 🙂
Nem tudok memóriában tartani bizonyos alkalmazásokat. Az általam ismert „lelakatolás“ egyik módszere sem működik. Hiába nyomok rá a legutóbbi alkalmazások listájában a progira, vagy húzom lefele, vagy felfele, nem tudom lelakatolni, memóriában tartani. Menüben sem találom. Van valami speckós módja ennél a telónál? -
twine
veterán
Sziasztok!
Van egy ilyen NOte10 5G-m nem túl régóta.(Egy Note8T-t váltott) és van egy olyan problémám vele, hogy az NFC rendszeresen kikapcsol, amit akkor veszek észre amikor fizetni szeretnék a telefonnal.
Járt már így valaki?
Jó régóta használok MIUI-t és XIAOMI-t, és bár nem tartom magam hardcore professional Usernek, azt gondolnám van benne a gyakorlatom, de most kicsit elvéreztem.
Van ebben valami energiatakarékos Lóf@sz? vagy valami beállítás ami rendszeresen kiOFFolja az NFC-t?
Vagy mitől lehet ez?
Bekapcsolom, működik egy ideig,aztán random idő múlva ismét azt tapasztalom, hogy OFF álllásban van az NFC a beállításokban
A Note8T-vel semmi ilyen problémám nem volt...
Egyszer bekapcsoltam az NFC-t és onnantól kezdve csak használtam(fizettem), nem kellett állandóan kapcsolgatnom
A válaszokat előre is köszönöm... -
akos727
senior tag
Gcamnak [ez] a verzója sokkal jobb képeket csinál, mint a gyári alkalmazás. Sokkal teltebbek a színek, nem olyan fakó/fátyolos mint a gyárival, több a részlet, stb... Egyetlen, hogy mintha magasan tartaná a zárídőt, ezért mozgó tárgyakat nem olyan jó lőni vele. Front kamera is jobb képeket csinál, éjszakai mód is van rajta, ami sokat dob. Illetve mindkét kamerához van hdr meg hdr+ mód, amivel a legtöbb ember szemének még jobb fotókat készít.
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
Én meg a sima note 10 et cseréltem le az nfc hiánya miatt. Nap szinten kb 10x használok nfc t. A cégnél a kávé autonata fizetésnél, vásárlásnál, csak nfc vel fizetek mindig
-
törölt tag
Sziasztok ! Esetleg tudja valaki, hogy alkalmazás klónozás lehetséges? Két vibert szeretnék használni.
-
Csabi-42
újonc
Sziasztok. Van valamilyen lehetőség arra, hogy alkalmazáshoz, a "gyári" fényképező helyett másik kamera alkalmazást válasszak?
-
akos727
senior tag
Sziasztok! 90hz-re kapcsolva a kijelzőt mennyivel merül gyorsabban, mint 60 hz-en? Akár kijelző időben, akár sima használatot nézve. Köszi!
-
akey
tag
Sziasztok,
Találkoztatok már ehhez a készülékhez való GCAM verzióval?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget! -
SirRalph
csendes tag
Redmi 5G m van és szintén szenvedtem a Messengerrel. Leszedtem a Messenger Lite ot és a értesítési problémáim megoldódtak. De mivel lite nincs buborék se képrnyőmegosztás részmegoldásnak tekinthető. De stabilabb és nem várakoznak az üzenetek órákat.
Remélem evvel kezdenek majd vmit mert nekem is hiányzik ez a buborékos értesítés. -
vegyszer
addikt
válasz
matyiroli #38 üzenetére
A zasszonypajtás is küzd a messagerrel. Érdekes, mert le van lakatolva, automatikus indul, de van, hogy akkor jön neki 3 óra minden üzenete (ekkor persze kitartóan minden egyes üzenet pittyeg), amikor belép az appba.
Más telókon is ismert app hiba.- Létezik olyan tok/beállítás, hogy flip tokot kinyitva egyből oldjon fel a képernyőzár? Valami spéci tok kell hozzá?
Ehhez Hall szenzor kellene. De nem tudok ilyenről.
Bár a MIUI csinált anno zseb módot, de azt nem tudom, hogy része-e még a rendszernek mára -
matyiroli
tag
Sziasztok!
Pár napja használok Redmi Note 10 5G-t, előtte P Smart 2019-em volt. Nagyon tetszik az új telefon, de van pár dolog, amit nem tudtam beállítani (előző telefonomban működött):
- Messenger buborék megjelenítés nem működik.
- Messenger értesítés nem érkezik, jobb esetben csippan egyet, hogy jött egy új üzenet.
- Előző telefonomon volt értesítési led, ezen ugye nincsen. Használ valaki olyan appot, amivel ezt meg lehet oldani és működik is? Próbáltam párat (NotifyBuddy, AOE, aodNotify), de egyik sem működik.
- Létezik olyan tok/beállítás, hogy flip tokot kinyitva egyből oldjon fel a képernyőzár? Valami spéci tok kell hozzá?Köszönöm a válaszokat!
Üdv.: MR
-
e_david
tag
Sziasztok! Létezik erre a telefonra xiaomi.eu ROM? Én nem találtam még, de hátha.
-
Tarisznyarák
tag
Valaki ki tudná próbálni milyen sebességet tud usb tethering vagy wifi hotspot üzemmódban ez a telefon vagy a poco m3 pro 5g? 4G-n is elég, nekem modemnek kellene, vezetékes internet helyett.
-
ghorinka86
csendes tag
Honnan a tüdőből szeditek ezt a villódzos amoledet? Az nem számít, hogy ha rásüt a nap, akkor semmit nem láttok rajta?
-
LadaLord
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, h csak én nem olvastam elég figyelmesen, de a szokásos oldalon nem láttam megemlítve, hogy van-e ebben a készülékben értesítési led. Ezért kérdezném, hogy van-e benne?
Köszönöm előre is!
Üdv,
T. -
ORCA58
addikt
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
A telefon szinte mindig nálam van, pénz és bankkártya szintre soha, így NFC nélkül fizetni sem tudnék sehol. Tehát az NFC követelmény nálam is, de a cseréhez kivárom a hűségidőt. (elhasználtam TV vásárláskor)
Namelesske
Tárcsázó szempontjából a telefon tök mindegy, mert évek óta a a család csak a True Phone Dialer & Contacts & Call Recorder appot használja. Ennél jobb tárcsázó névjegy app szerintem nincs. (rekorder is van benne) [link] -
charg
tag
Lesz ebből itthon 6gb-s?
-
Felesleges plusz kiadás , az 5G- s kiadást a Pro kellett volna , hogy megkapja.
-
odani
tag
"Fapad 5G Xiaomi-módra" - szerintem már ennyi alapján is bármelyik MA törzsolvasó meg tudta volna írni a tesztet látatlanban.
Kicsit sajnálom ilyenkor a szerzőket, nem gondolom, hogy kihívásként élik meg a munkájukat.
-
RoBos
senior tag
Ez akkor most az indiai RN10T 5G?
-
Tschubi
tag
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
Így írtam: szerintem.
-
HawerKing
őstag
egy jo eros tabot adnanak mar ki amoledel es 120hz vel elfogadhato aron
-
janeszgol
félisten
Általánosságban írom. Ez a melegedés annyira felbac agyilag. Fogdossuk ezeket a melegedő vackokat. Egyik-másik megfoghatatlanul forró lesz.
Ezek már inkább csak ragasztva vannak. Oké valamennyire hőálló a ragasztás, de a sok pénzért megvett telónál aggódjon az ember, hogy ne menjen tönkre, ne kelljen gariztatni a telót?
Remélem lemegy ez a kamera fétis, meg kijelzőfétis, meg az egyéb látvány baromságok, és inkább rátérnek arra, hogyan küszöbölik ki a melegedést. -
vegyszer
addikt
Mit is mondjak, teszi a dolgát.
Mind az asszony mind a teló!
De a minap magától újraindult. (a teló)
Máskor melegedett töltés közben annyira, hogy ki is írta ezt. Valószínűleg vissza is vett utána a töltési színekből egy párat.
Melegedés más teló esetén is volt már, főleg így, 30+ fok feletti szoba hőfok esetén.
A reboot meg kérdéses, lehet, hogy biztonsági frissítés volt, de csak a pin kód kérő képernyőről tudjuk, hogy volt. -
vegyszer
addikt
válasz
Namelesske #16 üzenetére
Nekem Hongmi 1, Redmi 3 Pro, Mi Mix 2, Mi Note 10 lite a sor.
A zasszonypajtás Redmi Note 4G, Redmi Pro, Redmi Note 7 után kötött ki itt.
Ezt a részét én se szeretem, de kötött voltam hol a gari, hol a céges környezet miatt. -
Fall-N
veterán
Nekem való ez a 10 5G, na nem az 5G miatt, hanem hogy nincs benne OLED. 6 GB RAM-mal már venném is. Na meg a 90 Hz sem rossz.
-
-
-
Alarikman
senior tag
Ez a teló ennyiért rendben van. A sima note 10 is jó. A pro lenne szuper, de az túl van árazva, még.
-
DS39
nagyúr
Az IPS kijelző ilyen kontraszttal kifejezetten pozitív.
Nem mindenki szereti a villódzós AMOLED kijelzőt.Ennyi pénzért ez nagyon korrekt ajánlat.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Asszonypajtás 5 hete nyúzza a topik alanyát.
Ugyan én választottam neki, de előtte Redmi note 7 (6/128) telója volt.
Az én választási szempontjaim közt az NFC volt az, ami az elődből hiányzott. És az, hogy NE amoled kijelzője legyen. És a kijelző széle NE legyen lekerekítve
Sajnos gyakorta alszik el youtube-on elkövetett zenehallgatás, RTL most, és hasonló alkalmazások használata közepedte álló kijelző mellett. Érdekes módon a Candy Crush soha nem kapcsolta le a kijelzőt.
A Xiaomi Redmi Pro készüléket nettó 4 hónap alatt égette be rondán. Többet se kap amoledet.Alapvetően meg van vele elégedve. De a Google féle tárcsázót, SMS appot utálja a MIUI-é után, amit 6 évig használt, meg a beépített hívás rögzítő is nagyon fáj, hogy nincs. Számos alternatív megoldást próbáltam már én is (a Mi Note 10 lite készülékem), egyelőre eredménytelenül...
-
janeszgol
félisten
Ebben a kategóriában ez a legjobb vétel. Minden van, ami nagy általánosságban szükséges: 5G, NFC, modern hardver, ami nem marad el kategóriatársaitól, 90Hz. Oké IPS panels, nem Amoled, de ez ízlés kérdése.
-
Tschubi
tag
A "sima" Redmi Note 10-ben nincs NFC. Ez szerintem fontosabb, mint az 5G hiánya.
-
Hol van olyan 5G szolgáltatás nálunk, ahol megéri a másik modell előnyös tulajdonságait az 5G képességre cserélni?
-
Doki42
őstag
A teszt tetszett
Nem igazán látom minek a többi mellé?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 70 ezer forintért kínálja a legfejlettebb mobiladat-képességeket az új Redmi, extraként említhetjük a 90 Hz-es kijelzőt, néhány szempontból viszont kevesebbet szériatársainál.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest