- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Itt is úgy volt, de mióta MIUI12-re frissült, mindig fehér az ikonlista akkor is, ha fehér vagy nagyon világosa háttérkép. Nem változik meg a színe. Ha egy alkalmazás el van indítva, akkor már változik, attól függően, világos vagy sötétebb a háttérkép. De a kezdőoldalon nem változik.
-
Landsmann
addikt
A középső módozatnál lesz fekete a hátterea felső sávnak, így látszik minden. Az a sáv mindig fekete és fehér az ikonok. EZ így oké. Csak korábban az ikonok mögötti terület színétől függően holo fehér, hol fekete volt az ikonok színe. Most meg cak az alkalmazásoknál változik, a kezdőképernyőn mindig fehér. Ha az alsó opciót választom, azzal ugyanaz a helyzet mint az elsővel, csak nem lóg bele a kamera. DE mindegy, a középső beállítással legalább látszik mindig.
-
-
Landsmann
addikt
Ha a google fordítót felrakod a telóra, kamerát bekapcsolod, beállítod hogy kínairól magyarra fordítso, már meg is van mi van oda írva. Én a múltkor egy használati útmutatót fordíttattam le így, nem azt mondom, hogy minden mondat értelmes volt, de ki lehetett bogozni mit is akartak írni.
-
Landsmann
addikt
Ilyen mélységekbe nem mentem bele, hogy beállíthatüó legyen, hogy kit melyikről hívjon. Az a szerencse, hogy az 1-es SIM az valóban a fő kártya, a 2-esről kimenő hívás nemigen van. Nálam is így van, de ha hálózaton kívüli SMS-t kell küldeni, a 2-esről szoktam, mert az kárytás előfizetés. Évente egyszer mindenképpen töltenem kell, így legalább valamennyi el lesz használva. Extra mobil adatkeretre és Google play vásárlásra használom azt az egyenleget. A szám fontos, sok hivatalos helyen az van megadva, riasztóban is az lett betáplálva, szóval a megszüntetése sok bonyodalommal járna, így életben tartom. No meg azért is, mert az a szám már 21 éves, úgyhogy nem mai gyerek. Már nagykorú, még Amerikában is az lenne már.
-
zhata
senior tag
Sajnos az említett hibák nem mindig jönnek elő. Ahogy eddig látom, a Telenor térereje - ahol én szoktam tartózkodni -, általában kisebb mint a Vodafoné. Továbbá úgy tűnik - a SIM-ek cseréjéből -, hogy a Redmi vételkészsége is kisebb, mint az OP7 Pró-é, ami engem mondjuk nem is lepett meg nagyon. Átmeneti megoldás lehetne a SIM-ek cseréje, de ettől meg óczkodom.
Hát ennyi, nem sok. -
zhata
senior tag
Feltettem ezt az új MIUI verziót, de azóta a Nova Launchert állandóan, minden programból való kilépés stb. után újra kell indítani. Értem ezalatt, hogy mindig valami hülye felület jön be, böhöm nagy ikonokkal, a Novát ki kell keresni, és indítani.
Hogy lehet a Novát újra alapértelmezetté tenni? -
Szeretem a márkát, jómagam pár évig egy redmi 4x-et nyúztam, aztán MI 9T pro-ra váltottam.
A Redmi 8 Édesanyámnak lett véve, de hát bakker nem gondoltam volna, hogy ennyire...lagymatag lesz.
Kb 1 hét múlva újra a kezemben lesz a készülék, majd megnézem amit írtál, köszi.
Ám a beállításoknál felül a keresőbe beírva hogy SIM, nem talált semmit és én manuálisan sem találtam. Persze lehet, hogy user error, de na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest