- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
A képen láthatón sem kellett kifúrni!A képen egy MSI 8800 GTS 640Mb/320Bit látható!Az a két M2-es furat gyárilag volt rajta!Csak annak megfelelően készítettem el az érzékelőt és szereltem fel oda!
A 4890-nél egyszerűen a hűtőborda és a műanyag burkolat közé szorítottam be!Így is remekül működött,mindössze az érzékelési küszöböt kellett finomítani!
Remekül végezte a dolgát...
-
Undoroid
őstag
Valóban olyan!A kék színűek egyenként ilyenek a zöld pedig 8db egy kupacban!Ha mind bent lett volna a képben,akkor végképp nem tudott volna fókuszálni a fotómasina!Így is csak félig oldalról tudtam normális képet csinálni!Szemből csak egy nagy,színes folt lett volna...Full plexis házban borzalmas fényár lenne!
A Te 4db LED-ed is iszonyatosan fog világítani!Valaki szereti az ilyen dolgokat nézegetni...Én inkább a monitort bámulom!
VGA-oldalán levő kábel: Az egy saját tervezésű és építésű ventiszabályzó áramkör hőérzékelő szondája!Az figyeli a VGA-hűtőbordát és ha játék közben melegszik,akkor azonnal beavatkozik!Ha érdekel,akkor nagy vonalakban leírom a működését is!
-
Undoroid
őstag
Szia!
Kicsit ügyeskednem kellett,de végül befért!Jelenleg is ezt használom!
Leragasztottam őket,mert még zárt háznál is zavaró fényt varázsolt a szobába!Van fényképem is róla,de még a gépet is megzavarta a fényár!
Gondolom,hogy így már érthető a leragasztásom létjogosultsága?
Ezen a képen még a korábbi VGA-val szerepel az alaplapom...
-
Undoroid
őstag
Szia Recon666!
Tényleg jó!Semmi gondom nem volt vele eddig!Azaz mégis!Az a rengeteg (29db!!!) magasfényű LED,ami szétszórva el van helyezve az alaplapon és a működésnek megfelelően (winyóhasználat,adatmozgatás,stb) ütemében világít/villog!Sajnos ezt BOIS-ból és jumpereléssel sem lehetett kikapcsolni!
Maradt a jó,öreg fekete szigetelő szalag!
Jó sok cső van rajta,de középen a chipkészleten egy szép remekmű foglal helyet!Íme:
Ez egy jól megválasztott CPU-cooler esetén profitálhat a keletkezett légáramlatokból!
-
Undoroid
őstag
Szia zH.!
Arra azért kíváncsi lennék,hogy miért is kell gariztatni egy alaplapot?Még véletlenül sem azért,mert szét volt feszelve/tuningolva és a gyári hűtése nem tudta lehűteni a túlhajtott összetevőket?
Az enyémet alapon használom és érdekes módon még semmi baj nem volt vele...A tuningtól sem kell félteni,mert eleve nem egy aprócska hűtéssel van felvértezve!Ezen kívül egy jól átszellőztetett házikóban lakik!Ez sem egy utolsó dolog...
Az tény,hogy itt a lecserélt alaplap passzív hűtése eleve kevés!Pár perc használat után szó szerint nem lehet megfogni,mert tűz forró!Ez gondolom előfordul más gyártmányoknál is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest