Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
sztem valamit elkefeltek az FB appnal (szokasosnal joval nagyobb mertekben). Miota megvan a telefon nezem, melyik appoknak van kiugroan magas fogyasztasa, de a tegnap latott 1200-1300mAh-s fogyasztast meg sosem lattam elotte. Felsegem is panaszkodott ma, anelkul, hogy beszteltunk volna, hogy szinten alig tobb, mint 1 honapos P30-at tegnap este ra kellett tolni a toltore, pedig az is siman birja meg az o HC FB/messenger felhasznalasa mellett is a masfel napot...
Gyari power usage meter szerint FB 64%-ot hasznalt. Osszehasonlitaskeppen a 2 oras 1080p F1 futamot LocalCAst+Chromecast komboval nezve az evett 4%-ot, pedig sztem meg lehet transzkodol is on-the-fly
U11-en megvettem a Simple for Facebook-t, most megnezem azzal is, remelhetoleg joval szolidabb etvagyu
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő