- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Nálam sem produkálja ezt a Chrome, mindig őt használom általában vagy 25 nyitott ablakkal és semmi ilyen anómália nem jelentkezett ezidâig!
Fólia: megérkezett [link] ő, tapasztalat: kicsit kisebb minden oldalról mint maga a kijelző, de mivel tok öleli körül így nem venni észre, viszont ami pozítiv szerintem, hogy annyira nem látszódik az újlenyomat rajta ez részben a matt felületnek is köszönhető, jól bírja a karcokat is, a gyárinál sokkal jobb ebben a tekintetben! Ugyanilyen fóliát raktam a kamerára is idáig ott jól szerepel!
A többit várom még, sajna se az Aliról se a Wishről nem jött meg még semmi amit rendeltem, pedig kíváncsi leszek a bőr tokra milyen lesz a videón minőséginek tűnt nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 155.000ft!
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest