- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem a Bip felbontásával semmi baj, mivel az nem egy klasszikus értelemben vett okosóra, inkább átmenet az aktivitásmérő karperecek meg az okosórák között. Cserébe a transzreflektív kijelzővel szinte sosem kell háttérvilágítás, hogy látható legyen a tartalom (legfeljebb vaksötétben), így a karfelemelésre bekapcsoló kijelző nálam ki is van kapcsolva. Az IPS és AMOLED kijelzőkkel szemben pedig minél erősebben tűz a nap, annál jobban leolvasható. Szerintem ez nagyobb előnyt, mint a nagyobb felbontás.
Értesítésekkel, lépésszámlálással, 1 perces folyamatos pulzusméréssel, éjszakai alvásfigyeléssel és folyamatos időkijelzéssel is nagyon simán elmegy 20 napot. Nekem ennyi minden nem kell, de még a fele sem, így meg aztán a 40 napos súrolja. Ez nekem megint inkább előny, mint a sokkal többet fogyasztó IPS és AMOLED kijelzők.
De a magyar karakter támogatásban egyetértek, az teljesen gáz. Főleg mert az egész egy third party app letöltésével megoldható, nem kell hozzá igazán mókolni és nem értem a szerencsétlen gyártó miért nem tudja ugyanezt megoldani egy MiFit app frissítéssel.
-
Mercel
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Androidos fejegységek
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest