- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Két új Meizu mutatkozott be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Üdv Urak! Mindenkinek tipp-topp működik minden? Semmi anomália?
Nálam jelentkezett új! Reggel amikor bekapcsolom eddig azonnal felugrott a jelszó kérés az alsó számsorral együtt. Most már eltűnt és egy homályos háttér van amit először tapizni kell és utána jön elő a számsor ahol megadhatom a belépő képernyőzárat. Mert sajna ezen sem blokkolja a rendszer indítást a jelszó.
Ma reggel a töltőn lévő telefon(indítás után tettem töltőre!) nem jelzett sehol a kijelzőn ujjlenyomat olvasót és nem is reagált rá! Most csak a bekapcsoló gomb volt a megoldás! Természetesen többszöri újraindítás után is ilyen volt! Az első alkalommal viszont sehol nem volt a felső értesítési sávteljesen eltűnt! Na az is egy újraindítás után jött elő. Ezek az anomáliák a frissítés óta csak most kezdtek előjönni! Eddig minden az egy hozzászólással feljebb írt nekem zavaró dolgot eltekintve nem jelentkeztek! A gondom csak az, hogy ezekről nem tudok a gyártónak sehol üzenni mert nincs (nem találtam) direkt üzenőfalat. A XDA nem ilyen az csak egy másik fórum. Ha esetleg valaki megfejtette a levelezési címüket/üzenőfalukat és megosztaná azt megköszönném.
Ja a legfontosabb! Semmit nem töröltem, telepítettem, a telefonon ugyanazok vannak amiket még a belakáskor tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Viszonylag sok mostanában az érvényes ajánlat ebben a kategóriában, amihez most a Realme GT 5G is magabiztosan csatlakozik.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest