- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kammerer2
tag
Sokaknál azonnal problémás, sokaknál csak bizonyos idő után. És némelyeknél, például nálam is nincs vele probléma tartósan sem, de a jelek szerint ez inkább kivételes kisebbség.
Talán valamennyire összefügghet azzal is, hogy kinek volt bétája, nekem például nem volt, egyből a főverzió jött. Talán elsősorban azoknál problémás a főverzió, akiknek volt bétája előtte, és annak valamilyen maradéka kavar esetleg - csak ötletelek.
-
Stonerice
őstag
Sziasztok . Végül beszereztem ezt a mobilt.
Nagyjából tetszik így 1-2 nap alatt. Android 12. A kamera szoftver az nem nagyon van a helyzet magaslatán . Töltöttem le valamo gcamot nem hivatalos forrásból. Éjjel. Vakuval nem tud fotózni. Vagy homályos. Vagy világít fehéren a selfi 😅. Xiaomi custom romooon volt ilyen gond sokszor. Amig nem jött az anx app -
beef
őstag
Huawei szerint:
Hogyan engedélyezhető a 4G+?
A LTE szolgáltató egybevonás engedélyezéséhez lapozzon lefelé a képernyő tetejéről a gyorsindító menü megnyitásához, a Mobiladat ikont nyomva tartva lépjen a Speciális beállítások képernyőre, és engedélyezze az LTE szolgáltató egybevonás lehetőséget.Ilyen nincs R8-ban.
4G/LTE letöltés: 20-150 Mbit/s; feltöltés: 3-50 Mbit/s
4G+/LTE-A letöltés: 225-300 Mbit/s; feltöltés: 20-50 Mbit/s
-
martonx
veterán
Fura, nálam ezekből egyik se játszik. Sőt ez az első telefonom, ahol nem kell kézzel felülbírálnom folyton az automatikus fényerőt, hanem zokszó nélkül teszi a dolgát. Ahogy a közelségérzékelőkkel is folyton küzdöttem, minden előző telefonommal, ennél tökéletes. Ram kezeléshez nem tudok mit hozzátenni, nem vagyok power telefon user, eddig nem volt gondom háttérben futó appok bezárásával. Értesítések is szépen jönnek. Az időjárás app viszont tényleg mintha nem frissülne, bár annyira nem használom, hogy most hogy mondtad kipróbáltam, és igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Volt már Realme 8 5G, Realme 8 Pro, de egyik sem volt különösebben izgalmas, vagy árazását tekintve kívánatos, most viszont itt a natúr Realme 8, ami a széria legjobb vétele.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest