- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- LG Wing - szárnyas fejvadász
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto7013
újonc
sziasztok, az lenne a kérdésem, melyik érné meg jobban akku szempontjából? a Realme 9 pro vagy a Realme 8. Ugyanis a chipseket összehasonlító oldalon 85 pontot ad a 9 pro javára a 8-as 63 pontjával szemben. Ha 2-3 évre tervezünk, akkor jelentős a 63/85-ös arány (mind2-é 5000 mAh-es akku)…
-
classic B
senior tag
válasz
easy...rider #346 üzenetére
Router mellett is mértem tegnap, az 51 Mbps volt (2.4)
-
aelod
veterán
válasz
easy...rider #346 üzenetére
Szuterén lakás szóval elég közel van. Sok más wifi hálózatot is lát.
-
easy...rider
őstag
Köszi szépen srácok!
Úgy látom arabus, nálad kb ugyan az mint nálam.
lac14548, nálad lehet tényleg ennyire lefogja a telített frekvenciasáv.vagy valami más is van még talán? ¯\_(ツ)_/¯
classic B, aelod, nálatok akkor jobb, de ott sem az igazi. routertől esetleg messze mértétek?
aelod, mennyire telített nálad a frekvencia?mondjuk routertől is függ, de azért normál körülmények között 100~120Mbps kéne legyen 2.4Ghz-en szerintem
na ok. hát kicsit okosabb lettem. azt hiszem
-
classic B
senior tag
válasz
easy...rider #341 üzenetére
Hali!
Nincs képernyőképem, de 36 Mbps-t mértem pár perce panelban 2.4 GHz-en. -
arabus
addikt
válasz
easy...rider #341 üzenetére
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni egy kis tesztelésben?
Fura módon ha 2.4Ghz-es WiFi hálózaton vagyok akkor lassú az adatforgalom. Ilyen 25Mbps környéke a maximum, de ha nem ideálisak a körülmények akkor ennyi se.
A környéken nem tömött a frekvencia, világ végén lakok, 2 másik WiFi hálózat van csak a közelben kb 0-ás jelerősséggel és más csatornán mint az enyémPróbáltam más routereket és telefonokat is és csak ez az egy telefon kommunikál lassan.
Már "kicsi kora" óta ilyennagyjából megszoktam de azért csak zavaró.
Ha 5Ghz-es hálózatra váltok, akkor hasít, 250Mbps környékén (ennyi a max amit ki tudtam tesztelni)
Megtudná valaki nézni, hogy nála mondjuk a speedtest mennyit mutat akkor ha 2.4Ghz-es WiFi-re van felcsatlakozva? Vagy ha olyan a WiFi hálózat hogy külön van, akkor a két hálózatról 1-1 tesztet megosztani?
Köszönöm előre is!
-
classic B
senior tag
-
arabus
addikt
válasz
Dr. Romano #332 üzenetére
Szerintem semmi.
Nincs az aod-ban sem változás. -
lac14548
aktív tag
A verziószám biztos.
- Android biztonsági javítókészlet 2022/6. 2022/7
- Javítva lett néhány hiba és a rendszer stabilitásaEnnyit ír róla.
Nem volt nagy, kb 1,2 GBKét kérdés:
- Hogyan lehet beállítani, hogy a sok kezdőoldal közül melyik legyen a Főoldal? (alapból balról a legelső)
- A "legbalabbik"oldalt hogyan lehet kikapcsolni (amin a google hírek vannak)?
-
akos727
senior tag
Az egész internetet átnéztem
, de sajnos mindenki csak keresi a global a11-et ota frissitéshez. Egyelőre ez a leírás a legközelebbi. Még egyszer neki megyek a keresésnek, de ha nem találok semmit, egy nagy levegő után neki megyek ennek, mert én kb csak telefonnal fizetek már boltban.
-
Nerazim
őstag
És tényleg nincs eddig fel se tűnt. Nem mintha használnám, de azért most ez egy kicsit zavar. Szokatlan is volt ez az A11 mert egy csomó hülye számomra felesleges appot is felrakott. Az NFC -re csak ez a megoldás van amit linkeltél? Nincs más A11 rom ami nem indiai és ugyanolyan egyszerűen fel lehet rakni mint a mostanit?
-
akos727
senior tag
Ez egy indiai rom, így ha felrakod, nem lesz nfc-d, mert szoftveresen tiltva van. Én feldobtam és mintha egy másik telefon lenne ezzel a rendszerrel, fényévekkel jobb. Itt egy módszer A11 felrakására, csak ez egy kicsit olvasgatósabb: General - [GUIDE][UNBRICK] Realme 8 Unbrick/Upgrade/Downgrade [RMX3085] | XDA Forums (xda-developers.com)
Szerk: na látom, kommentem megírása közben, hogy te is felraktad
-
Nerazim
őstag
Vki probalt mar visszaallni A12 rol A12 re? Itt van egy leiras le is toltottem a fajlt de nem mertem meg elinditeani.
-
aelod
veterán
válasz
Dr. Romano #317 üzenetére
Pedig semmi meglepő nincs. Az egy nagyon regi hw. Ebben sokszoros erő van.
-
akos727
senior tag
SZiasztok! Nektek általánosságban milyen a telefon rendszer sebessége? 2 hete van meg és folyamatosak a laggok, késve vagy akár nem reagál, befagy másodpercekre, örülök ha 30fps-el fut a rendszer, 60-ról max álmodom. Előtte egy Xiaomi Note 10 5G-m volt, ami elvileg teljesítményre ugyan ezt tudja, viszont ég és föld a tempó meg a használhatóság annak a javára. Semmi extra, skecthy alkalmazást nem használok, ami lassítaná a telefont vagy ne használtam volna az előző készülékeimen. 11 éves androidos pályafutásom alatt ilyen rosszul optimalizált rendszerrel még nem találkoztam...factory reset sem segített. 12-es rendszer van rajta 3.0 ui-al. Downgradelnem kéne, hogy a tesztekben írt tényleg jó optimalizációt megkapjam?
-
toga77
tag
Ha valaki nagyobb AOD ikonokat szeretne, A12-n működik, 11-en nem próbáltam. Kell egy restart telepítés után. AOD
-
toga77
tag
válasz
Dr. Romano #301 üzenetére
Én 12 alatt vagyok már vagy 2 hónapja. 2-3 nappal ezelőtt jött ki egy kb. 1gb-os frissítés. Minden oké idáig.
-
andrás47
senior tag
Üdv! Kérdezném ennél a telefonnál, hogyan kell kitűzni kezdő képernyőre névjegyet ? Egy darabig eljutottam írja is hogy ez a névjegy mer kint van viszont nem találom sehol. Köszönöm
-
akos727
senior tag
Sziasztok! Van valami módja annak, hogy minimum vett fényerő mellett ne b*ssza ki a szememet az ujjlenyomatolvasó animációja? Animáció kikapcsolását nem igazán találtam.
-
Plug Life
senior tag
Várhatóan a 12-es Android lesz utolsó gyári főverzió?
-
aelod
veterán
válasz
Dr. Romano #301 üzenetére
Én 11-en vagyok. Nincs okom frissíteni egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Volt már Realme 8 5G, Realme 8 Pro, de egyik sem volt különösebben izgalmas, vagy árazását tekintve kívánatos, most viszont itt a natúr Realme 8, ami a széria legjobb vétele.
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Death Stranding (PS4)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest