- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
Ez a telefon egy rakás szar. Frissítések után egyre rosszabb, ujabb hibák jöttek elő. 8-9 ora képernyőidő 5-6ra csökkent, programok beragadnak es futnak a hatterben bezaras utan is, a 2 koppintasos ébresztes nem mukodik. Nagyon megbantam hogy kiadtam egy rakás pénzt ezért a hulladekert.
-
pataslogeza
aktív tag
Senkinek nincs ilyen telefonja?
Engem egyre jobban zavar ez az értesítés késés, ami nem csak az emlékeztető programoknál okoz késést, hanem minden utólag telepített programoknál. Pl. messenger, facebook, időjárás. Oké, nemsok az a 3-4 perc késés, de van amikor fontos lenne hogy percre pontosan jöjjön az értesítés, és nagyon zavaró ha késik.
A hiba oka valószínüleg az, hogy alvó módban (kikapcsolt kijelzővel) semmilyen utólag telepitett program számára nem ad állandó hozzáférést az órához, hanem csak bizonyos időközönként, pl. 4-5 percenként, és ez gondolom azért van, hogy minél jobban megnyujtsák az akkuidőt.Próbáltam már rengeteg beállítást (energiatakarékosság ki, minden engedély be az érintett programoknak) még a fejlesztői menüben is, de változás nincs.
Az automata hivásfelvétel is hiányzik nagyon.
A kamerája sem tul nagy előrelépés a 2014-es galaxy alphamhoz képest.
Nem vagyok boldog egyáltalán ezzel a telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
pataslogeza
aktív tag
válasz pumpedlix #46 üzenetére
Hat hete van illyen telefonom, az ujjlenyomat olvasó hibátlan, mióta megvan egyetlen egyszer sem tévedett, és másodpercnél kevesebb idő alatt nyit. Banki programok is elfogadják, nem tudom mi baja volt vele bognak.
Más (apróbb) hiba viszont van.
Egyik, hogy nem lehet automata hivás felvételt csinálni.
Eddig (7 évig) ezt az ACR programot használtam, de ez nem működik most.Másiik, hogy az emlékeztető programok (pl. col reminder) 4 perc késéssel riaszt. Tehát beállítom 08:05-re de 08:09-kor riaszt.
Mi lehet a gond?
-
espi38
őstag
válasz Viktor0610 #3 üzenetére
Igen jól látod,hogy az x7 pro az 5G változat ,de mikor lesz global verzió és mennyiért?
nagyon lassan jönnek ezek a relame telefonok kis hazánkba de még az Unióba is. -
pumpedlix
tag
Nálam a Xiaomi ideje lejárt, szoftveres hibahegyek.
Realme 6S van most és valami brutál jó
Benevezek egy Realme 7 Pro-ra és nagyon kíváncsi leszek leginkább az ujjlenyomat
olvasóra. Bog nem volt elájulva, biztos nem használt még samsungot
Sanpdragon 720G-vel elégedetlenkedni, miközben a TCL 10Pro SD675-tel döcög, Samu drágábbért SD730-cal. Xiaomit hagyjuk 5G, IPS, 120 Hz, számok betűk értelmezhetetlen halmaza egy roskadó rendszerhez -
Luciano
tag
Bocsi,másik topikba szerettem volna küldeni
Samsung Note 20 Ultra,Samsung Active 2,Samsung Watch 4,Huawei P30 pro,Coros Peace 2,Ipad mini 6,Iphone 13 mini,Watch 7,
-
Luciano
tag
Sziasztok srácok, nemrég tulaja lettem e szuper telefonnak 8/256.Kérdésem az lenne, hogy az okos flip tok(Huawei) nálatok sem mutatja ki ha WhatsApp, Messenger értesítés jön? Aod bekapcsolva, az intelligens okos tok funkciók szintén. Tok nélkül viszont mutatja rendesen. Van még esetleg más beállítás amit esetleg nem vettem volna figyelembe?
Samsung Note 20 Ultra,Samsung Active 2,Samsung Watch 4,Huawei P30 pro,Coros Peace 2,Ipad mini 6,Iphone 13 mini,Watch 7,
-
törölt tag
A Tüv tanúsítvány [link] Teljesített szabványok:
2 PfG Q2811-08.20[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
válasz aprokaroka87 #24 üzenetére
Mi előny van 5G esetén, 4G-vel szemben hétköznapi használat közben?
Annyira beindult mindenki az 5G-re, hogy gyakorlatilag rosszul vannak, ha nincs.
Nekem jelenleg /és valószínű, hogy néhány évig/ egy OnePlus7 teló van és tökéletesen használható 4G+ -al is.
Nem érzem az 5G hiányát. -
Keni21
tag
válasz aprokaroka87 #35 üzenetére
Realme UI 1.0 Android 11-vel jön a 2.0-ás verziója. Nekem a 6S verzió van, XR után mindenben megfelel.
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
batai15
félisten
válasz aprokaroka87 #35 üzenetére
Igen azt hiszem az az alap ,annak meg funtouch a fantázia neve ,ugyan akkor korántsem biztos hogy hasonló módon van támogatva .
-
batai15
félisten
válasz aprokaroka87 #33 üzenetére
Pedig úgy emlékszem realme ui-nak van hívva.
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #28 üzenetére
Poco jobban van támogatva mint a redmi note széria egyébként is , realme nem oxygen os futtat.
-
zozzo72
aktív tag
válasz aprokaroka87 #29 üzenetére
Igen, igen...
Felbontás is látod a beharangozott alsós 5G-s Samsungnál sima HD+.
Mindenesetre én kíváncsi vagyok hogy fog alakulni.
-
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
válasz Viktor0610 #17 üzenetére
Pontosabban az oppoval egy égisz alá tartoznak,. Gondolom nem véletlenül vannak elkülönítve.
-
zozzo72
aktív tag
válasz aprokaroka87 #24 üzenetére
Nagyon felkapott lett az 5G.
Idén már jönnek majd az alsókategoriás készülékek is.
Na, majd meglátjuk...
-
Narxis
nagyúr
válasz Viktor0610 #23 üzenetére
De komolyan, régen évente jött ki a következő modell az adott árkategóriában, most már negyed évente jön ki 2 modell a sok féle árkategóriában(közép-alsó, közép-felső, flagship, belépő stb.) amik alig különböznek egymástól, most pl. az 5G-vel játszadoznak mert ugye ki kell szórni az 5G nélküli cuccokat is amíg lehet, erre is írhatnám, hogy megvárom a 6G-t. Gondolom jövőre jön. Olyan szinten dobálják ki az újabb és újabb technológiákat, hogy egy nagy katyvasz lett az egész és míg korábban tök jó dolog volt teszteket olvasni, főleg vásárlás előtt, most sírhatnékom van mert akármit választok nem érzem, hogy az a jó választás. Vagy olcsón veszel telót (kb. 100 ezer körül) és cserélgeted évente, 2 évente vagy veszel drágán mondjuk 150 ezer felett és akkor jó lesz 3 évig, talán 4 de az aksija úgyse bírja addig tehát már tanulhatod is meg, hogy hogy kell majd aksit kioperálni belőle vagy keresni valakit aki keni-vágja a témát. Vicc, hogy a pénz meg a sok kínai cég, hogy átalakította ezt a kütyü ipart és nem előnyére.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha valaki most megveszi, lehet a 2 éves szoftver támogatás pont véget ér, és veheti is az új telefont, ha szeretné. :D
Normális 5G hálózat szerintem 2023-24 előtt úgy sem lesz.
Nyílván előny az 5G, egy bizonyos ár kategória felett meg már elvárás is, de az egyenlőre nem a 100 ezres kategória.
-
MODERÁTOR
-
Narxis
nagyúr
Én inkább megvárom a Realme 8 Pro-t.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
hemaka
nagyúr
Nalam volt egy ilyen egy ideig vendegsegben, en szerettem, igaz videozni nem szoktam.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Viktor0610 #15 üzenetére
Jaja, erre én is kíváncsi leszek, Bog-ot ismerve szerintem kiesünk a székünkből a röhögéstől.
B.Cs.
-
Toth_Jani
őstag
Azért 110 ezer forintért kicsit gyenge ez a hardver, igaz az elmúlt fél évben is jelentősen ugrottak nálunk az árak.
Mondjuk a szürke import biztos jobb áron lesz. -
juuzer
addikt
Plusz pont az AMOLED-ért. Grat!
Vamos a la playa.
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
Szimpatikus készülék, be is ruháznék rá ,de kissé belefáradtam a az újabb gyártók próbálgatásába , szóval következőnek inkább azokra esik a választás akik már kitaposták rendesen az ösvényt (pixel oneplus)
-
MODERÁTOR
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát kábé. Kibújt a cetli a dobozból, hogy TÜV, kerekedett a szemem, elkezdtem gúglizni, aztán írtam a többieknek, hogy erről ki tud bármit (és Bone-nak van valami személyes ismeretsége is arrafele, de az is zsákutca eddig), aztán írtam a gyártónak, írtam a TÜV-nek, onnan egy fickó válaszolt korrektül, de nem jutottunk előrébb. Azóta kaptam PDF-ben egy két oldalas, pecsétes papírt, hogy létezik a tanúsítvány, ez hivatkozik valami kódszámos tesztre, de arra meg nincs találat, szóval ezt most elküldtem a TÜV kontaktnak, aztán hátha... És ez egy kevésbé jelentőségteljes, középkategóriás telefon tesztjének egy apró szeletkéje, kábé sosem tudhatjuk, hogy mikor szaladunk bele valamibe, ami miatt lassul a process.
Viszont van, amikor megéri nyomozni, jelentős volumenű munkaórát öltem bele a Hauwei wish.com-os horrortelefon tesztjébe, de annak minden alkatrésze és szoftveres megoldása egy kivételesen nagy szemét, szóval majd hétfőn nektek is kerekedhet a szemetek itt, vagy holnap a MA!gazin adását megtekintve.
[ Szerkesztve ]
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
Akkor a Kimovil téved csúnyán, egyébként gyanús is volt, mert az A32 5G-s, de azt vélelmeztem, hogy a Samsung mellédobott egy 5G modemet.
Köszi a jelzést, javítom tüstént.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
janeszgol
félisten
Tetszik a teló. Én csak az előlapi videót (közepes), és a hátlapi normál kamerás teljesítményt néztem nappal, és az jó.
Akku király, a gyorstöltés engem nem érdekel, de biztosan klassz. Jó teló. -
RoBos
senior tag
válasz Viktor0610 #3 üzenetére
De, már úton van a Realme X9 Pro és a Realme Race Pro is...
[ Szerkesztve ]
-
mg1992mg
senior tag
Strapabírós részhez:
Tehàt mondhatni, hogy TÜV-é tettél érte mindent?Bocsánat
-
Lincoln6echo
tag
Ennyièrt teljesen rendben van & az a töltès!Wow!
-
szs85
tag
A cikkben az alábbi szerepel:
"Ugyanaz a Qualcomm Snapdragon 720G dolgozik benne, mint az elődmodellben. (...) bár a most debütált Galaxy A32-be is ezt ette a Samsung."
Hú ez nagyon faja lenne.A Samsung A32-ben egy MediaTek Dimensity 720 chipset van.
-
Ez a kedvenc részem a tesztben
"Nos, az ultraszéles kamera nem egy kifejezett csoda"
"Hát, az ultraszéles szenzort inkább felejtsük el"
"Az ultraszéles modul csirke"
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kcsa
veterán
Realme 6-ot vettem tavaly gyereknek, teljesen kellemes csalódás az egész: normális minőségű eszköz, jó szoftverrel, biztonsági frissítések is aránylag gyakoriak, valószínűleg magamnak is vennék/veszek, ha úgy alakulna. (persze valami felsőbb polcról )
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
MODERÁTOR
-
zozzo72
aktív tag
Necces az 5G hiánya..
Egy év múlva alap lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- VoIP telefonálás
- World of Tanks - MMO
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest