Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
En is elengedtem mar ezt, mert ahhoz hogy egy kezzel gepeljek es kezeljem a mobilt, kicsit telefon kell, akkor meg mar tartalomfogyasztasra nem jo.
A minit anno en is kiprobaltam par napig, de azon meg gepelni nem tudtam rendesen, tul kicsi a billentyuzete, nagyon szokni kell nem lehet olyan lazan gepelni rajta mint egy nagyobb mobilon.
Szoval ha mar ugy is ket kezzel kell gepelnem johetett a pro max. Elotte sima pro volt, a sulya amit szokni kell, de a meret nem zavar, sot ez a tegla forma nekem speciel jobban kezre is all.dragonfx
eglobal eu, amikor irtam volt naluk mindegyik szinbol keszleten. iphoneon kivul mindent naluk veszek evek ota, vagy ha fenykepezo, akkor einfi. -
pecccccccca
őstag
[Parancsolj]
Remélem segítettem.
Most már abba lehet hagyni a kis telefonok utáni kibebaszott hisztit amit minden 6” feletti cikk alatt el kell szenvedni????
Ha valakinek kell kis telefon, talál. Van választék. Nem a piac nagy részét teszik ki, de vannak. Csak nem sipákolni kell hanem utána járni...Ja tudom. De ebbe nincs ez meg nincs az meg, hogy néz ki, meg miért nincs benne csúcskategóriás SOC, meg az anyám picsája...
A legkritikusabb nagy telefonra fröcsögőknek vannak általában a legkülönfélébb igények. Aztán amiatt nem vesznek kis telefont, mert nem fele meg az igénynek. El kéne dönteni. Kis telefon kell vagy jó? Sajnos ez van ma. De valahogy nehéz felfogni... -
helixP
nagyúr
Mindig van egy hangos kisebbség, akinek nagyon kellene kis telefon. De a gyártók valahogy X db market research után úgy gondolják, hogy nem éri meg igazán kis telefont kiadni.
Minden zsebemben elfért eddig a 6 feletti telefon, nem tudom, milyen gatyát hordasz.
Egy kézzel pedig minden telefont lehet kezelni. A varázslatot úgy hívják: egy kezes mód.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nehéz a választás a 100 ezer alatti középkategóriás mobilok között, de a Realme ezúttal nem könnyíti meg jelentősen a döntést.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest