Hirdetés
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- DIGI Mobil
- [Re:] Nokia Lumia 1020 - fényképesztő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- [Re:] Alternatív hajtás: Wankel-motorral oldaná meg a Mazda a hatótáv növelését
- Macrodroid
- iPhone topik
- [Re:] Pocophone F1 - pole pozíció
- [Re:] A műanyag hátlapú telefonokkal van-e baj?
Hozzászólok Aktív témák
-
pecccccccca
senior tag
[Parancsolj]
Remélem segítettem.
Most már abba lehet hagyni a kis telefonok utáni kibebaszott hisztit amit minden 6” feletti cikk alatt el kell szenvedni????
Ha valakinek kell kis telefon, talál. Van választék. Nem a piac nagy részét teszik ki, de vannak. Csak nem sipákolni kell hanem utána járni...Ja tudom. De ebbe nincs ez meg nincs az meg, hogy néz ki, meg miért nincs benne csúcskategóriás SOC, meg az anyám picsája...
A legkritikusabb nagy telefonra fröcsögőknek vannak általában a legkülönfélébb igények. Aztán amiatt nem vesznek kis telefont, mert nem fele meg az igénynek. El kéne dönteni. Kis telefon kell vagy jó? Sajnos ez van ma. De valahogy nehéz felfogni...“De azt most megmondom, hogy meg fogom mondani, hogy én megmondtam!” >{Iphone 11 Pro Max}<
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Nehéz a választás a 100 ezer alatti középkategóriás mobilok között, de a Realme ezúttal nem könnyíti meg jelentősen a döntést.
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Cyberpunk 2077
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Így építsd a billentyűzeted!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Alza.hu
- Koronavírus topik
- További aktív témák...
- KIVÉTELES ÁRON ELADÓ 8.GENERÁCIÓS ASUS VIVOBOOK S14 /i5/8GB/256 SSD/FHD/IPS/GARANCIA/
- RETRO ARCADE JÁTÉKGÉP - Nem csak gyűjtőknek!
- DOBOZOS 10.GENERÁCIÓS GYÁRTÓI GARANCIÁS LENOVO YOGA S940-14IIL! /i5/8 GB/512 SSD/FHD/IPS/
- iPhone 11 64GB Fekete Független 1 Hónap Garancia/Akku 100%/Szaküzlet/Szerviz/
- Eladó gamer félkonfig
Állásajánlatok
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest