Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új belépő a Honortól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Ha mondjuk az RR3-ban "elmosnák" a kép szélét
Nem a kép szélét írtam és pláne nem egy telefon kijelzőjén megjelenített képre vonatkoztatva.Mutatok egy képet, ahol nem az egyikből való kivágással készül a másik képarány, így össze lehet érdemben is vetni azokat.

Attól, hogy a filmiparban "A" féle szabványt használnak, még a "B" szabvány lehet ugyanolyan optimális képarány. Egyéni preferencia kérdése..
Játék szempontjából mutathatnál egy új címet, ahol a 4:3 többet mutat, mint a 16:9. Ne ragadj le az ezredforduló táján, és pláne ne érvelj azzal, hogy 10+ éve mi volt. Még full hd se volt akkoriban, nem hogy szélesvásznú játék.. De elég, ha a saját linkedet megnézed, az elmúlt 10 évben 100-ból kb. 1-2 játék van, ahol nyújtással vagy képkivágással érik el a szélesvásznat. Szóval Sztregonak igaza volt, a mai játékokban tényleg több látszik 16:9-ben.
De ha már autó játék, az optimális képarány így néz ki:

-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
"
Még több panasz lenne, hogy "lőrésen" kell kinézni az autóból."Magamra ismertem
de már rávettem magam a belső nézetre teljesen, megszoktam. Csinálom újra a 2014-es LeMans challenge-et és már nem zavar a lőrés. Megjegyzem egész jó kis goldokat osztogattak akkor arra a kihívásra - amiket most újra megkapok, nem rossz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Túra és kirándulás topic
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de már rávettem magam a belső nézetre teljesen, megszoktam. Csinálom újra a 2014-es LeMans challenge-et és már nem zavar a lőrés. Megjegyzem egész jó kis goldokat osztogattak akkor arra a kihívásra - amiket most újra megkapok, nem rossz